2777
2789

از دیروز که شنیدم سرم داره سوت میکشه

آقا ماجرا به اینه که پسر فامیل که 25 سالشه چند ساله با یه دختری سه سال از خودش بزرگتر دوسته اینا دو تا تمام مدت دعواشونه چند ماهی یکبار هم کات میکنن دوباره آشتی میکنن

این آقا میگه دختره رو دوست نداره فقط واسه اینکه باهاش مهاجرت کنه و دختره دوسش داره باهاشه

دختره ادعا کرده بود که از یه خانواده پولدار هستن هر ماهی یه ماشین سوار میشن و خانم هم دکتر تشریف داره و مشغول تز دکتری هست و بعد گرفتن دکتری قصد مهاجرت دارن مادمازل و اعتماد به سقف شدید هم داره

یکبار اتفاقی دیدمش ظاهرش اصلا به آدمای پولدار نمیخورد حتی حرف زدنش. سعی کردن غیر مستقیم رای مامان پسره رو بزنم ولی نشد.

خلاصه که این فامیل ما چند وقت پیش رفت خواستگاریش

روز خواستگاری مشخص شد که خانم دکتر نیست و چند ماهه کارمند پاره وقت محضره حتی سابقه بیمه هم نداره و لیسانس داره و خبری از دکتری نیست 

پولدار هم نیستن و خونشون حومه شهره پدرش که میگفتن بیزنس من هست جوشکاره و حتی امکانات مهاجرت هم واسش فراهم نیست

این پسر فامیل ما و مامانش همه اینا رو میدونستن و واسه هممون نقش بازی میکردن بابای این پسر فامیلمون چندین ساله مرده و همه این دروغ ها رو به همه گفتن که برای هزینه های ازدواج فامیل کمکشون کنن چون به نسبت بقیه فامیل وضع مالیشون خیلی ضعیف تره و همیشه بهشون کمک میشده و چند تا از بزرگ های فامیل رو راضی کردن و با هم رفتن خواستگاری و روز خواستگاری متوجه دروغ ها شدن

هر چی فکر میکنم نمی فهمم چرا باید این همه دروغ بگن و نقش بازی کنن!! چرا بقیه رو خر فرض میکنن و فکر می کنن که کسی متوجه نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گیج شدم به نظرم هردوشون دروغگو بودن 

آره اول فکر میکردیم دختره دروغ میگه فامیلمون نمی دونن روز خواستگاری متوجه شدیم پسره و مامان پسره هم خبر داشتن دروغ میگفتن

چرا باید فامیل خرج ازدواج اینا رو بده😐

منم از همین زورم گرفته طلب کار هم هستن میگن یا بیاین پول قرض بدین یا ضامن وام شین یا طلاهاتونو بزارین ما وام بگیریم 

خیلی دستوری هم میگن