2777
2789

بچه ها یه خواستگار دارم طبق تاپیکم دارم ولی خواسته یا ناخواستشو نمی دونم، با حرفاش دل آدمو میشکنه، مثلا یکی از حرفاش اینه، (یه خونه داره سعادت آباد تهران) گفت: شما خونتون کجاست ؟ گفتم فلان جا گفت اونجا که خیلی پایین شهره 

شما بودین چه جوابی برای ازدواج بهش میدادین؟ یا می‌گفت اگه صحبت هامون به جایی نرسید لزومی ندارد دیگه با هم صحبت کنیم،(مگه من گفتم نه بیا صحبت کنیم😐) بازم هست ننوشتم ، یا مثلا پنج شنبه جمعه به هیچ عنوان وقت نذاشت صحبت کنیم هم رو بیشتر بشناسیم با اینکه می دونست من باز از شنبه سر کارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهاش کن 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بره درشو بذاره بابا 

از ادمای تازه به دوران رسیده و منم منم کن متنفرم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

گلم این شخص به شدت خودبرتر بین و مغرور و خودپسنده

و به حق هم نیس این رفتارش چون ادمی که اصیل باشه به شدت فروتنه 

البته باتوجه به چیزی که تو گفتی 

احتمالش زیاده در زندگی مشترک بیشر بکوبه با حرفاش تو سرت و از بالا به پایین بهت نگاه کنه. دیگه انتخابش با خودت 

با اینکه خونمون جای خوبیه، یا از حرفاش معلومه  ۹۰ درصد انتخابش از روی قیافه اس  و فقط به خاطر این دو دله ، دلش میخواد خیلی خوشگل باشه ( انتخاب اینجوری و فقط از رو قیافه) ، نگفت نپسندیده ولی میخواد خیلی خوشگل کنم