2777
2789
عنوان

بنظرتون دعوتش کنم یا نه؟

246 بازدید | 20 پست

مادرم میخواد سیسمونی مو بیاره، خاله م میگه رسمه که مادرشوهر وقتی دختر ۷ ماهه میشه زنگ میزنه میپرسه که کی میخواین ببرین که واسه کسانیکه واسه سیسمونی اوردن میان ناهار یا یه پذیرایی آماده کنه توی خونه ی پسرش 

مادرشوهر من اصلا به روی خودش نمیاره انگار که وظیفه مامان بابامه   بنظرتون مادرم بیاره ؟

نمیخوام دعوتش کنم به دلم نیست ، بنظرتون چیکار کنم؟

دخترخاله هام مادرشوهراشون کلللی لباس و اسباب بازی گرفته بودن واسه نوه هاشون ، مال من ولی هییییچ

نظرت چیه کلا بیخیال این رسم شی وقتی مادر شوهرت خودش و به علی چپ زده؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرت چیه کلا بیخیال این رسم شی وقتی مادر شوهرت خودش و به علی چپ زده؟

چاره ای ندارم دیگه ، دخترخاله هام میخواستن بیان که باید بگم نیان چون بنده خدا مامانم باید ازشون پذیرایی کنه 

من که ترجیح میدم اصلا مهمونی ندم،بچم به دنیا اومد هر کی اومد بچه رو ببینه سیسمونیشم میبینه،از این رسما خانوادگی خوشمون نمیاد

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

عزيزم من همچين رسمي تا الان نديدم

١٣ ساله متاهلم

خانواده خودم همسرم.

نه وظيفه مادرتونه

نه مادرشوهرت 

خاله اتم انيش بياره معركه نشه

سيسموني خودتون بچينيد و قطعا خودت از مادرت پذيرائي ميكني

💕

والا مامان من سیسمونی اورد.چیدیم.

کسی هم نیومد.

مادرشوهرم ناهار هم نداد.

از این رسما نداشتیم.

دلخوری هم پیش نیومد.

خواهرم سیسمونی برد مادرشوهرش که خیلییی اهل رسم و رسومات بود هم نه ناهاری داد نه چیزی!!

دغدغه هات و دوس دارم حسودیم شد

واقعا مشکل بززگیه عزیزم، اگه بهش نگم باشوهرم دعوا میکنه اوقاتمون تلخ میشه ، اگه بگم هم پا میشه بیاد مادرم باید ازش پذیرایی کنه ، تازه تنها هم نمیاد ، با خواهراش میاد عکس و فیلم هم میگیره که به دوستاش نشون بده

با سر میاد ، هرجا که حضورش جنبه نمایشی داشته باسه حاضره، مث مهمونا میشینه میخوره میره....

الکی اوقات تون رو با رسم و رسوم تلخ نکنید.

مادرشوهرت یک جعبه شیرینی هم بیاره کافیه.

نیاورد.

خودت بخر بذار تو یخچال.

والا مامان من سیسمونی اورد.چیدیم. کسی هم نیومد. مادرشوهرم ناهار هم نداد. از این رسما نداشتیم. دل ...

اطرفم اکثرا مادرشوهرا حالا نه ناهار ولی خب شربت شیرینی پذیرایی کردن ، مادرشوهر من جهاز برونم هم یه شکلات نیاورد چه برسه به شیرینی