2777
2789
عنوان

بنظرتون دعوتش کنم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست
الکی اوقات تون رو با رسم و رسوم تلخ نکنید. مادرشوهرت یک جعبه شیرینی هم بیاره کافیه. نیاورد. خودت ...

مطمینا باید بگم همسرم بگیره

یعنی خانواده من بنده خداها ۶۰ تومندهزینه کردن ، مادرشوهر نباید  بهشون یه غذایی بده واسه تشکر؟ مگه نوه اونا هم نیست ؟؟؟

واقعا مشکل بززگیه عزیزم، اگه بهش نگم باشوهرم دعوا میکنه اوقاتمون تلخ میشه ، اگه بگم هم پا میشه بیاد ...

ببین واقعا رسمی که گفتی رو اولین بار بود میشنوم

ماان من سیسمونیم رو چید یه روز خودم گفتم مادرشوهر و خاله و خواهر شوهرم اومدن دور هم بودیم عکس و فیلم هم گرفتن یه کادو کوچولو هم اوردن یه عصرونه موندن و رفتن

همین. واقعا شاید اونها این رسمی که گفتی رو نداشته باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مشکل بززگیه عزیزم، اگه بهش نگم باشوهرم دعوا میکنه اوقاتمون تلخ میشه ، اگه بگم هم پا میشه بیاد ...

مادرت همون روز بگو بهانه کنه نیاد یا اگر اومد پذیرایی نکنه میوه و شیرینی هم شوهرت بگیره

مطمینا باید بگم همسرم بگیره یعنی خانواده من بنده خداها ۶۰ تومندهزینه کردن ، مادرشوهر نباید  به ...

عزیزم دست مادرت درد نکنه.ولی بخوای توقع داشته باشی که مادرشوهرت شام بده یا نمیدونم ناهار بده بخدا خودت اذیت میشی.

مادرشوهر خواهرم خیلیییی اهل رسم و رسومات بود.بهترین عروسی واسه خواهرم گرفت.خونه خرید نصف خونه رو بنام خواهرم زد.

مامانم وقتی سیسمونی داد؛ مادرشوهر خواهرم با اینکه خیلی مهمون دعوت کرده بود به جمعیت جز چای و شیرینی چیز دیگه ای نداد.

حتی واسه زایمان خواهرم بهش نیم ست داد.

مطمینا باید بگم همسرم بگیره یعنی خانواده من بنده خداها ۶۰ تومندهزینه کردن ، مادرشوهر نباید  به ...

مادرشوهر خودمم همینه.

من سیسمونی اوردم هیچی با خودش نیاورد.

در حالیکه مادرشوهرم ادمیه که یهو ممکنه گردنبند گردنشو باز کنه و بدون مقدمه بهت کادو بده.

ولی اهل این رسم و این چیزا نیست