2777
2789
عنوان

غروب قرار برم سگ بخرم

496 بازدید | 20 پست

اینقد سمت ما همه یه سگ دستشونه که دخترم کلافه ام کرده ایتقد که گیر داده سگ بخرم 

منم امروز غروب با یکی که قراره سگ سه ماهه اش رو بفروشه قرار گذاشتم یه مبلغ کمی در حد یه تومن بهش بدم یه هفته این توله رو بده اگه از عهده اش بر اومدم کامل بخرمش اگه نه پسش می دم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنید این کارو..... فکر اون سگ رو کردید؟؟؟؟؟؟؟ مگه عروسکه که اگه نخواستینش پس بدید؟؟؟؟ وقتی نمیتونید ...

شرایط نگهداریشو دارم فقط چون تا حالا سگ نداشتیم می خوام ببینم با روحیاتمون سازگاره یا اینکه مسولیتش چطوره ؟

خیلی خسته کننده اس کارهاش ؟

۱۰سالشه

از من میشنوی نخر 

چون سگ نگهداری میخواد کلی واکسن و خرج داره 

بهتره که بیخیال خریدنش بشی و اینکه اگه نتونی از پسش بربیای اون گناه داره وابسته میشه و هزینه هاش هم زیاده 

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
شرایط نگهداریشو دارم فقط چون تا حالا سگ نداشتیم می خوام ببینم با روحیاتمون سازگاره یا اینکه مسولیتش ...

تا وقتی اطمینان ندارید اصلا بهش فکرم نکنید. چون حیوانات به زودی وابسته میشن و ممکنه جدا شدن ازشون اسیب غیر قابل جبرانی بزنه بهشون

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
از من میشنوی نخر  چون سگ نگهداری میخواد کلی واکسن و خرج داره  بهتره که بیخیال خریدنش بشی ...

شنیدم هزینه اش زیاده 

ولی آخه دخترم رو چیکار کنم 

دلم می سوزه اینقد با حسرت به سگ های دیگه نگاه می کنه

از من میشنوی نخر  چون سگ نگهداری میخواد کلی واکسن و خرج داره  بهتره که بیخیال خریدنش بشی ...

خواهرم سگ داره خودمم کاسکو 

بنظرم یه پرنده بخرید 

بچه ۱۰ساله از پس خودش هم برنمیاد

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
شنیدم هزینه اش زیاده  ولی آخه دخترم رو چیکار کنم  دلم می سوزه اینقد با حسرت به سگ های دی ...

سگ و بزار چندسال دیگه که بزرگتر شد 

دختر دایی منم همسن دختر شماس میاد خونمون ۱دیقه بازی میکنه بعدش دیگه ول میکنه میره 

کارهاش با خودمه  نمی زارم بچه ام به کارهاش دست بزنه  بلاخره مسولیت سگ با منه

اگه از پس هزینه هاش میتونین بربیاین 

و اینکه وسواس ندارین و خودتون هم علاقه دارید بگیرید

هر واکسنش فقط شده۲۰۰الی ۲۵۰

اگه از پس هزینه هاش میتونین بربیاین  و اینکه وسواس ندارین و خودتون هم علاقه دارید بگیرید هر و ...

خودمم علاقه دارم راستشو بخوای .وسواس رو دقیقا نمی دونم دارم یا نه ،بخاطر همین می خوام ده روزی آزمایشی بیارمش خونه

از نظر مالی متوسطم 

هر چ