2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکار کنم؟

436 بازدید | 15 پست

منو ابجیم و شوهرش و شوهرم اومدیم مسافرت بعد داداش و مامانش زنگ زدن از اونجا سوغاتی بیار بعد دوست شوهرمم اینجا بود اومد خونمون یه دفع با شوهرم پاشدن که ما میریم‌تو شهر یه دور میزنیم 

زنگ زدم‌الان به شوهرم که کجایی میگه رفتم مرکز خرید(دقیقا همون مرکز خریدی که منو ابجیم خاستیم بریم)به ما نگفتن گفتم مگه ما ادم نبودیم که به ما نگفتی فقط خودت رفتی میگه من اومدم واسه داداشم خرید کنم بعدم تورو میارم واسه مامانم خرید کن 

چیکار کنم بچها این هرموقع یکیو میبینه منو یادش میره دیگع 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی معمولی برخورد کن هم سفر به خودت زهر نشه هم بقیه  بعد از ظهر هم برو واسه خودت خرید کن

منظورش این  بود که خودت خرید نکن واسه مامان یه چیزی بخر

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
من بودم ماشین میکرفتم میرفتم‌ خودم مرکز خرید تازه شما خاهرتم هست

پول تو کارتم نیست زیاد زورم از این میگیره میدونست منم میخام‌برم اونجا ولی محلمم نداد خودش پاشد رفت

بهش بگو واقعاازت ناراحتم توهروقت یکی میبینی منو یادت میره هنوزنفهمیدی که من شریک زندگیتم وبایداولویت ...

هر وقت یکیوو میبینه منو ول میکنه میره 

هیچی.رفته با دوستش دور دور.اصلا چیز مهمی نیست که بخوای ناراحت بشی و گیر بدی.

از این ناراحتم که میدونست که میخام برم منم هیچی نگفت پاشد رفت تازه میگه بعد میارمت ولسه مامانم خرید کن

پول تو کارتم نیست زیاد زورم از این میگیره میدونست منم میخام‌برم اونجا ولی محلمم نداد خودش پاشد رفت

اروم ناراحتیت روبهش توضیح بده نصیحتش کن وبگوبایدحتمااخلاقت عوض کنی که اززندگی باهم لذت ببریم نه اینکه من ناراحت کنی چون من عاشقتم

بهش زنگ بزن پول بزنه به کارتت اتفاقا چون کنار رفیقشه میزنه که بگه من خیلی لارجم درضمن اصلا خودتو ناراحت نشون نده همونطور که خودش تنهایی میره مرککز خرید شمام با خاهرت برو حتی اگه حالام نرفتی سر ناهار جلوش بگو عصر با خاهرم میریم بگردیم نشون بده مستقلی و بدون اون میتونی هر کاری کنی