سلام.دوستان خواهرزاده شوهرم عروسیش بود خب چند مرتبه از بله برون و جهیزیه برون و عقد و پاگشا و...گرفته تا عروسیشون که هفته پیش بود خانواده دوماد رو دیدیم.خب سلام علیک و...حالا از بعد عروسی نمیدونم شماره ی من رو از کجا گیر اورده که تو ایتا سلام کرد و عکسای مراسم رو برام فرستاد.ظاهرش والا خیلیییی محترم بود ولی گویا اشتباه شناختمش.چون مرد متاهلی که به بهونه ی عکس بیاد پی وی خانم متاهل خیلی هم عوضیه.الان چند روزه هر صبح یه پیام بیخودی میده.امروز سلام کرده و نوشته شما هم اگه فیلم و عکس دارید بفرستید من آرشیو میکنم و...هرچی رسمی جواب میدم بازم فرداش یه چیزی رو بهونه میکنه.حالا بنظرتون بلاک کنمش بد نیست چون هم فامیل شدیم هم تا به الان پیام بد یا درخواست و...نداده ولی امین حدشم بنظرم اشتباهه یا بگم پیام ندید و همسرم حساسه و برای شما بد میشه؟؟یا بلاک کنم و تمام؟؟؟
خیلی خیلیییی بخدا.وگرنه هم خودش متاهلهو چه زن خوب و خانوم و زیبایی داره هم من متاهلم.اینکه شمارم رو چه جوری پیدا کردا از خمه ببشتر ناراحتم کرده و فکرم رو درگیر کرده
خیلی خیلیییی بخدا.وگرنه هم خودش متاهلهو چه زن خوب و خانوم و زیبایی داره هم من متاهلم.اینکه شمارم رو ...
ازش بپرس
بگو جسارتا شماره من رو کی به شما داده
والا ادم رک نباشه هزارتا تهمت بهش میزنن
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
گزاشتم روز اول و گفت بلاکش کن.ولی این دو سه روزه واقعا دو دل بودم که بلاک کنم چون حرف بدی نزده درسته یا نه که الان با نظر دوستان بلاک کردمش.امیدوارم ختم به خیر بشه
الان بلک کردم بخدا ولی ناراحتم که چرا کاری کرد که مجرور شدم بلاکش کنم.بدیش اینه که یه مراسم دیگه ازش ...
نه الان بلاک نکن یه کم تحمل کن بعد از مراسم اخر ،دخترم من ۵۰ سالمه بگو موبایلم خرابه این شماره شوارمه اگا تواستین برا سوارم بفرستین من می بینم از موبایل شوهرم،والا
بنده خدا حرف بدی نزده ک شاید قصد بدی نداره یعنی هر کی گفت سلام دنبال داستانه؟ ب نظرم حرفی ن ...
اخه تا وقتی همسرش هست چرا باید به ایشون پیام بده
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹