2777
2789
عنوان

عموی دوماد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 53 پست
نمیدونم ظاهرا هم طن و سال شوهرم باید باشه ۴۰ و...انقدر ظاهرش موجه بود این یکی دو سال که باورم نمیشه ...

اوه بلاک کننننن حتما فکر کردم کم سن و ساله ...

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
آره حتما بلاک کن ک بفهمه چون مطمعن باش اینقدر پیام میده تا بالاخره ی روز سر صحبتو وا می‌کنه پس تا دی ...

الان بلک کردم بخدا ولی ناراحتم که چرا کاری کرد که مجرور شدم بلاکش کنم.بدیش اینه که یه مراسم دیگه ازشون مونده و اونجا مجبورم ببینمشون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم چه بی حیا شدن

خیلی خیلیییی بخدا.وگرنه هم خودش متاهلهو چه زن خوب و خانوم و زیبایی داره هم من متاهلم.اینکه شمارم رو چه جوری پیدا کردا از خمه ببشتر ناراحتم کرده و فکرم رو درگیر کرده

خیلی خیلیییی بخدا.وگرنه هم خودش متاهلهو چه زن خوب و خانوم و زیبایی داره هم من متاهلم.اینکه شمارم رو ...

ازش بپرس 

بگو جسارتا شماره من رو کی به شما داده

والا ادم رک نباشه هزارتا تهمت بهش میزنن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
حتما همسر تون و در جریان بزارید

گزاشتم روز اول و گفت بلاکش کن.ولی این دو سه روزه واقعا دو دل بودم که بلاک کنم چون حرف بدی نزده درسته یا نه ‌ که الان با نظر دوستان بلاک کردمش.امیدوارم ختم به خیر بشه

الان بلک کردم بخدا ولی ناراحتم که چرا کاری کرد که مجرور شدم بلاکش کنم.بدیش اینه که یه مراسم دیگه ازش ...

نه الان بلاک نکن یه کم تحمل کن بعد از مراسم اخر ،دخترم من ۵۰ سالمه بگو موبایلم خرابه این شماره شوارمه اگا تواستین برا سوارم بفرستین من می بینم از موبایل شوهرم،والا

بنده خدا حرف بدی نزده ک شاید قصد بدی نداره  یعنی هر کی گفت سلام‌ دنبال داستانه؟ ب نظرم حرفی ن ...

اخه تا وقتی همسرش هست چرا باید به ایشون پیام بده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
گزاشتم روز اول و گفت بلاکش کن.ولی این دو سه روزه واقعا دو دل بودم که بلاک کنم چون حرف بدی نزده درسته ...

اگر همسرتون خبر داره که دیگه خیالتون راحته فردا روز مشکلی پیش نمیاد

بهترین کار و انجام دادید بلاک کردید

احیانا اگر از شماره دیگه باز مزاحم بشه میتونید برخورد جدی تری انجام بدید

به نظرم پیاماشو نخونده پاک کن خودش بعد یه مدت خسته میشه 

خب ریسکه وگرنه خودمم اولش به همین فکر کردم.ولی یه بار همسرم پیامشو بخونه ناراحت میشه.میگه مگه نگفتم بلاک کن.حق داره دیگه

الان بلک کردم بخدا ولی ناراحتم که چرا کاری کرد که مجرور شدم بلاکش کنم.بدیش اینه که یه مراسم دیگه ازش ...

اصلا ناراحت نباش اون باید ناراحت باشه ک مزاحم تو شده فقط ی جواب درست حسابی براش آماده کن ک اگه بهت گفت چرا بلاکم کردی بهش بگی تا خودش خجالت بکشه