2777
2789
عنوان

عموی دوماد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 53 پست
بنده خدا حرف بدی نزده ک شاید قصد بدی نداره  یعنی هر کی گفت سلام‌ دنبال داستانه؟ ب نظرم حرفی ن ...

نه اتفاقا بسته اصلا نیستیم.مذهبی هم که به هیچ عنوان.ولی خودم چهارچوب دارم.اگه اول هم بلاک نکردم بخاطر این بود که حرف بدی نزد ولی دوتا کار بد کرد که متوجه شدم قصد بد داره.چون هرچی مینوشت بلافاصله پاک میکرد.هم اینکه نوشت جسارتا نگید عکسارو من بهتون دارم.....این حرفش بنظرم قصد و غرض داره.نمیدونم شایدم من سختگیرم

ازش بپرس  بگو جسارتا شماره من رو کی به شما داده والا ادم رک نباشه هزارتا تهمت بهش میزنن

آخه میترسم بشه براش توهم که منم دارم دنبال بهانه برای چت میگردم و با این سوال شروع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میترسم بشه براش توهم که منم دارم دنبال بهانه برای چت میگردم و با این سوال شروع کردم

نه تو شروع نکن اگه باز پیام داد بهش بگو

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اخه تا وقتی همسرش هست چرا باید به ایشون پیام بده

همین دیگه.اصلا چرا باید پیام بده؟؟!!والا منم کم به آقایون بدبین نیستم ذاتا.گفتم نکنه همون بدبینیم گل کرده .تصمیم گرفتم اینجا با شماها درمیون بزارم

اگر همسرتون خبر داره که دیگه خیالتون راحته فردا روز مشکلی پیش نمیاد بهترین کار و انجام دادید بلاک ک ...

هیچی رو از هم پنهون نمیکنیم.ولی اینکه گفت بلاک کن و من چند روزه بلاک نکردم( بخاطر اینکه تو مهمونی آخر چشمم به چشمش میفته و خجالت زده بلاک میشم )عذاب وجدان بدی گرفتم.مخصوصا که هرروز صبح که میدونه همسرم سرکاره به یه بهونه سلام میکنه .

همین دیگه.اصلا چرا باید پیام بده؟؟!!والا منم کم به آقایون بدبین نیستم ذاتا.گفتم نکنه همون بدبینیم گل ...

هر کاری که توجیهی نداشته باشه از نظر من یه کرمی توش هست

مثل این میمونه که خاله داماد خواهرزاده شما به شوهر شما پیام بده

حتی هیچ حرفی نباشه حتی هیچ داستانی نباشه این کار توجیه نداره و هزار تا عواقب میتونه داشته باشه

والا من که خانمم خیلی موقعا روم نمیشه به یه خانوم دیگه پیام بدم چه برسه به این چیزا

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

چشمتون به هم افتاد هم خیلی عادی باش.اتفاق اگه در موردت اشتباه فکر کرده باشه الان می‌فهمه فکرش اشتباه بوده .مقید هم نباش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
همون سوال بود برام که بلاک کنم یا جواب ندم با بگم پیام ندید و..

از اول نباید جواب میدادی الان ک جوابشو دادی باید بلاک کنی حتما 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

چشمتون به هم افتاد هم خیلی عادی باش.اتفاق اگه در موردت اشتباه فکر کرده باشه الان می‌فهمه فکرش اشتبا ...

بخدا کلی ناراحت شدم که نکنه کاری کردم ناخواسته که همچین اجازه ای بخودش داده.یا ذاتا شاید هَوَل و هیزه