2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون با برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 60 پست
نه بابا من کلا مغرورم همین که هیچ گونه حرفی نمیزنم

خیلیا مغرور بودن ولی عشق غرور سرش نمیشه خدایی نکرده آلوده ش بشی خیلی کارا می‌کنی غرور رو کلا می‌زاری کنار به خاطرش

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا مغرور بودن ولی عشق غرور سرش نمیشه خدایی نکرده آلوده ش بشی خیلی کارا می‌کنی غرور رو کلا می‌زاری ...

پس عشق نیست 

چون غرورمو هزار برابر ترجیح میدم به اون

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

همینکه داری بهش فکر می‌کنی بدون داری نوخودآگاه جذبش میشی کم کم مهرش به دلت میشینه و اونوقت دیگه هیچ‌ ...

هر روز میبینمش

از این به بعد کلا کاری میکنم ماهی یبارم ب زور ببینمش

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

پس عشق نیست چون غرورمو هزار برابر ترجیح میدم به اون

کم کم تبدیل میشه به عشق طی گذشت چند مدت با چند سال همینجور درگیر باشی دیگه تمومه حرفمو گوش کن سعی کن هنوز که تو دلت پر و بال نگرفته از بین ببریش فکرشو کامل از سرت بیرون کن 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
والا من نمیفهمم چرا باید بهش فکر کنیک چرا اونجوری میکنهخیلی توی نخش هستیمن اصلا برادرشوهرامم رو نگاه ...

نه بخدا🥺

پس دفیقا دنبال چی هستی؟

چندنفر گفتن اون الان فک کرده تو داری بهش نخ میدی که ازت فراریه گفتم چیکار کنم که فک نکنه چیزی هست 🥲بهش بگم داداش؟

این حرفا بوی خون میده بوی قتل خانوادگی بااین افکار با این حرکات ونگاه ها کار رو به جاهای باریک میکشونه لعنت برشیطون کن زندگیت حیفه بچه ت حیفه شوهرت گناه داره قضاوتت نمیکنم ولی گفتم که بدونی