2777
2789
عنوان

عموی دوماد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 53 پست
از اول نباید جواب میدادی الان ک جوابشو دادی باید بلاک کنی حتما 

آخه میدونی شاغلم گاهی پیش میاد با همکارای آقام چت کنیم در حد کار و در حد این‌که فردا نمیام و مرخصی گرفتم و...اولش تعجب کردم پروفایلش رو دیدم فقط سلام کردم و بابت عکسا گفتم ممنون همین.ولی چون ادامه داد گفتم پس منظور داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی رو از هم پنهون نمیکنیم.ولی اینکه گفت بلاک کن و من چند روزه بلاک نکردم( بخاطر اینکه تو مهمونی آخ ...

آخه چه عذاب وجدانی دختر خوب.محکم باش تا دیگه جرات نکنه حتی بهت فکر کنه ک چ برسه بهت پیام بده...شل نباش

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
الان بلاک کردم متوجه میشه اشتباه فکر کرده در موردم یعنی؟؟

اره بابا...

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
نه اتفاقا بسته اصلا نیستیم.مذهبی هم که به هیچ عنوان.ولی خودم چهارچوب دارم.اگه اول هم بلاک نکردم بخاط ...

دقیقا کارت درست بود ک همون اول بلاک نکردی

ولی با این دوتا حرکت ب نظر منم اصلا جواب نده 

چون دلیلی نداره پیام و پاک کنه اگه چیز مهمی نیس

واقعیتش به شوهرم روز اود گفتم.با شوهرم خیلی رفیقیم.گفت بلاکش کن.گفتگ باشه.ولی دوباره گفتم بی احترامی ...

عزی م رودت دلپیچه اسهال بهتر شد ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان