سلام.دوستان خواهرزاده شوهرم عروسیش بود خب چند مرتبه از بله برون و جهیزیه برون و عقد و پاگشا و...گرفته تا عروسیشون که هفته پیش بود خانواده دوماد رو دیدیم.خب سلام علیک و...حالا از بعد عروسی نمیدونم شماره ی من رو از کجا گیر اورده که تو ایتا سلام کرد و عکسای مراسم رو برام فرستاد.ظاهرش والا خیلیییی محترم بود ولی گویا اشتباه شناختمش.چون مرد متاهلی که به بهونه ی عکس بیاد پی وی خانم متاهل خیلی هم عوضیه.الان چند روزه هر صبح یه پیام بیخودی میده.امروز سلام کرده و نوشته شما هم اگه فیلم و عکس دارید بفرستید من آرشیو میکنم و...هرچی رسمی جواب میدم بازم فرداش یه چیزی رو بهونه میکنه.حالا بنظرتون بلاک کنمش بد نیست چون هم فامیل شدیم هم تا به الان پیام بد یا درخواست و...نداده ولی امین حدشم بنظرم اشتباهه یا بگم پیام ندید و همسرم حساسه و برای شما بد میشه؟؟یا بلاک کنم و تمام؟؟؟
از اول نباید جواب میدادی الان ک جوابشو دادی باید بلاک کنی حتما
آخه میدونی شاغلم گاهی پیش میاد با همکارای آقام چت کنیم در حد کار و در حد اینکه فردا نمیام و مرخصی گرفتم و...اولش تعجب کردم پروفایلش رو دیدم فقط سلام کردم و بابت عکسا گفتم ممنون همین.ولی چون ادامه داد گفتم پس منظور داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.