2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون با برادر شوهرم

708 بازدید | 59 پست

میدونم میخواید بیاید قضاوت کنید یا توهین

من متاهلم اون مجرد (((((برادر همسرم)))))))

یه نفر تو خانواده شوهرم هست که جذب بی محلیش شدم

من وقتی میرم جایی همش به شوهرم میچسبم و حرف میزنیم و ...شوهرمو دوست دارم

ولی همش ذهنم گیر میکنه پیش اون کسی که بی محلی میکنه

نگاهش میکنم سریع نگاهشو برمیگردونه با یه حالت ناخوشحال

یا تامن میام میشینم اون بلند میشه میره😶‍🌫️

امروز رفته بودم تو حیاط اومد از پنجره یه نگاهی کرد و رفت😐منم اتفاقی نگاهم بهش افتاد

بهم نگاه نمیکنه😐اگرم نگاه کنه سریع روشو برمیگردونه

میشه توهین نکنید؟ ناخوداگاه ذهنم سمتش میره 

این مشکلم بود

الان بعضیا گفتن اون باخودش فک کرده دارم بهش نخ میدم  یا هرچی حالم خیلی بدشد

چیکار کنم که کامل بفهمه اصلا حسی بهش ندارم و نخ و اینام درکار نیست

بدون مسخره و توهین بگید لطفا

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفتم چجوری رفتار کنم که فک نکنه ازش خوشم اومده

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

همون طوری جلو جمع بگو چرا از مافرار میکنی

مسخره🤥

ازش بپرس دلیل رفتاراش چی هست

عزیزم میگم حرف نمیزنم اصلا

بعد بپرسم دلیل رفتارت چیه؟

من گفتم چه رفتاری کنم فک نکنه بهش نخ میدم یا اگرم این فکرو داره از سرش خارج شه

والا شما داری نخ میدی البته کار ازنخ گذشته این دیگه طنابه😄

🥲نه بخدا

اخه مگه چیکار کردم

خیلیا با برادرای همسرشون شوخی میکنن حرف میزنن

من‌که حرفم‌نمیزنم

عزیزم میگم حرف نمیزنم اصلابعد بپرسم دلیل رفتارت چیه؟من گفتم چه رفتاری کنم فک نکنه بهش نخ میدم یا اگر ...

خب وقتی ازت فراریه حتما یا اونم بهت علاقه داره یا تنفر باید دلیلشو بدونی 

چرا همیچین رفتاری میکنه

اون همه می‌شناسنش مشکل داره

کی

خب وقتی ازت فراریه حتما یا اونم بهت علاقه داره یا تنفر باید دلیلشو بدونی چرا همیچین رفتاری میکنه

بنظرت وقتی که فقط یه سلام علیک داریم

برم بپرسم چرا رفتارت اینطوریه باهام؟

نمیگه چقد پرو و بی سرپاعه که رفتار من براش مهمه؟