2777
2789
اگه بهت گفتن چه میدونم گلاب زعفرون آویشن و..... بخور نخوریااااا.فقط هرکاری دکترت گفت انجام بده. پله ...

من تازه رفتم توی ۳۸ هفته. گاهی شکمم سفت میشه حس میکنم انقباضه. بنظرت تا دو هفته دیگه میرسونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی الانم کامله دیگه بچه.من دخترم ۳۷هفته دنیا اومد

دکترم تا ده روز دیگه نیستش سزارینم کنه. برام تاریخ دوازده روز دیگه زده. خدای نکرده اورژانسی بشه دردسر میفتم واسه عمل

من تازه رفتم توی ۳۸ هفته. گاهی شکمم سفت میشه حس میکنم انقباضه. بنظرت تا دو هفته دیگه میرسونم؟

چرا میخوای تا دوهفته دیگه برسونی ان شاالله همین روزا زایمان میکنی

بچه تو ۳۸, دیگه کامل رسیده، بعضیا دوس دارن طبیعی بیارن که بچه تا ۴۰ هفته همونجا جا خوش میکنه تنبل خان🤩

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

چرا میخوای تا دوهفته دیگه برسونی ان شاالله همین روزا زایمان میکنی بچه تو ۳۸, دیگه کامل رسیده، بعضیا ...

وای خدا نکنه این روزا. تازه ۳۷ هفته م فردا کامل میشه میرم توی ۳۸. دوس ندارم قبل ۳۸ هفته دنیا بیاد

بعدش دکترم نیستش تا ده روز دیگه. اورژانسی بشه اذیت میشم. دعا کن بتونم تا ۳۸ هفته و پنج روز برسونم استرس دارم 

وای خدا کنه این روزا. تازه ۳۷ هفته م فردا کامل میشه میرم توی ۳۸. دوس ندارم قبل ۳۸ هفته دنیا بیاد بع ...

اگه سزارینی هستی که همین فردا هم درش میارن برات

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

سلام عزیزم نم شرایطم عین شماست پساری گذاشتم آلات ۲۶هفته م توروخدا راهنمایی کنید چیکار کردید که سرموق ...

سلام عزیزم ان شا الله شما هم ب سلامتی این دوران رو طی کنید .

من استراحت مطلق بودم تا سی و هفت هفته بعد از اون هم پیاده روی مدوام چهل هفته رو هم پر کردم بعد زایمان کردم وقتی ب بیمارستان رفتم برای زایمان چهار سانت دهانه رحمم باز بود اگه پساری گذاشتی تا وقتی که دکتر تون توصیه کردند باید استراحت مطلق باشید وگرنه دهانه رحمتون باز میشه