2777
2789

طبقه پایین  آپارتمان پدرشوهرم ی زیرزمین هست که داده به شوهرم .شوهرم اونجا کارگاه کابینت سازی زده بود خلاصه زیاد کار براشون نبود جمع کرد . چندماه گذاشته واسه اجاره اما اجاره نرفته . شوهرم میگه اونجارو بسازم بریم اونجا بشینیم . ۵تا پله کوتاه کوتاه داره ۱۵۰ مترم هست کف و دیوارا همش سرامیک تازه ساخت و کاملا سالم و تمیزه . مشکل من اینه پنجره بزرگ نداره و پایینه . شما جای من بودید میرفتید؟ اینم بگم امکان خونه خریدن ما الان صفره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه اشتباه

امکان خونه خریدن ندارید یه پنجاه متری اجاره کنید

ببین خواهرانه میگم بهت نرو

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

من ۸ سااااال دقیق تو عین همین جایی که می‌فرمایید زندگی کردم...

همه چیز بستگی به خودتون داره تو اون دورااان عذاب زیاد کشیدم خیلی اما الان که نگاه میکنم اگر اون ۸ سال نبود الان خونه و ماشین و....نداشتم ...

بستگی داره خانوداش کنترل گر و بی فرهنگ باشند یا نه..

بستگی داره همسرتون قدر شناس باشه یا نه 

بستگی داره تنبل میشه یا از این فرصت برای پیشرفت استفاده می‌کنه...

ضمنا بگم بچه من تو اون زیر زمین مریض شد به خاطر تهویه و ما بعد ۸ سال مجبور به ترک اونجا شدیم خداروشکر وگرنه به مزاج شوهرم خوش نشسته بود...