2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بریم تو زیرزمین پدرش اینا زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 34 پست
اره کاملا جدا اصن همو نمیبینیم

اگه جداست و الان پول واسه اجاره و اینا ندارید برید 

ولی پول خرج اونجا نکنید  

دوستم بالای مادرشوهرش خیلی خرج کردن 

الان به مشکل خوردن ولی سر اینکه خرج خونه کردن دلشون نمیاد برن در صورتی که اذیتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟؟ دلیلشم بگو

اول که کنار خانواده همسر زندگی کردن حتی اگر هر دو طرف بهترین اخلاقم داشته باشن اساسا اشتباهه حرف منم نیست حرف تمام روانشناساس 

بعدم اینکه زندگی تو زیرزمین و نور کم افسردگی میاره 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
من ۸ سااااال دقیق تو عین همین جایی که می‌فرمایید زندگی کردم... همه چیز بستگی به خودتون داره تو اون ...

خوانوادش خدایی خوبن مشکلی باهاشون ندارم 

قدردانم نه زیاد نیست

اما تنبل نیست 

چرا ؟؟؟ دلیلشم بگو

یه چنتا مثال بزنم 

نام خودآگاه تنش بینتون زیاد میشه..

اگر هزینه زیاد داشته باشه کرایه دو سه سال رو باید بدید برای تعمیرات و بنایی و ....که باز ارزش نداره..

رفت و امدتون با اعضای خانواده خودتون محدود تر میشه..

مهمون بیشتر از ۵ نفر بیاد دیگه جای هوا وجود نداره..

هر صبح الطلوع باید لامپ هات روشن باشه.

خلاصه بری بالا یه حرفه نری یه حرف 

شوهرت قدر شناس نباشه کلی برای همون زیر زمین سرت منت میزارم به حلی اینکه بیاد تشکر کنه...

خلاصه اینکه یه بار گفتم از لحاظ اقتصادی صدرصد به نفعه اما بستگی داره جنبه خودتون چقدره میتونی. با حرف و حدیث ها کنار بیای و مشکلاتی که گفتم یا نه..‌

اگه جداست و الان پول واسه اجاره و اینا ندارید برید  ولی پول خرج اونجا نکنید   دو ...

نه اصلا امکانشو نداریم باز اگه همینجا اجاره میرفت میتونستیم اجاره کنیم . اجارش ۲۰ میلیونه

خوانوادش خدایی خوبن مشکلی باهاشون ندارم  قدردانم نه زیاد نیست اما تنبل نیست

ببین اتفاقا بدیش همینه میری اونجا بدی ها رو میشه تا حالا دور بودی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌

شوهر من خیلی زحمتکش و مسیولیت پذیره ۵،۶ ساله همه چی خریدیم خونه ماشین زمین باغ و...اما تازه خوشش اومده بود همه رو داده بود اجاره اصلا دیگه به فکر من نبود که چقدر دارم عذاب میکشم اگر بچم مریض نشده بود تا زنده بودن ننش بدبخت بودم همونحا میموند

تازه ما هزینه زیاد نکردیم فقط به دوباره رنگ زدیم شما که داری کلی هزینه می‌کنی واویلا...

فقط یه نصیحت خواهرانه اگر اقتدارت کمه و حرفت برو نداره که بتونی بعد چند سال پاشی از همون اول نری بهتر بعضی مرد ها تو مستأجری بیشتر همت میکنن..

بعد اینطور که شما میگی حداقل ۳۰،۴۰ میلیون هزینه داری خوب یه کم بزار روش خونه اجاره کن تازه آخر سر هم پولت میمونه برات یه منت هم نمیزارن که مفت نشستی

یه چنتا مثال بزنم  نام خودآگاه تنش بینتون زیاد میشه.. اگر هزینه زیاد داشته باشه کرایه دو سه س ...

هزینه زیادش واسه کابینت ها و کمددیواری هاست که شوهرم خودش همه رو درست میکنه . میمونه هزینه کاغذدیواری و کناف سقف و دیوارچینی ها

خانوادش خودشونم زیاد راضی نیستن میگن بازم بفکر خونه باش نمیشه اینجا زیاد بشینید