2777
2789

عجیبه ولی همش احساس تنفر دارم بی دلیل حتی نمیدونم از چی و از کی فقط اونقدر زیاده که واقعا دارم کلافه میشم دوست دارم یه جوری این احساس مزخرفو تخلیه کنم ولی نمیدونم چجوری...دوست دارم کلی چیز بشکونم یا کلی داد بزنم ولی هیچکدوم نمیشه انجام داد ...به نظرتون مشکل از کجاست واقعا حالم داره بد میشه از خودم و این تنفر بی دلیل ...

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل پریود اینجوری میشم گاهی

من نزدیک پریودم‌ نیست...

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

دقیقا 

بیستر بخاطر حرف های ک باید میزدم نزدم بخاطر ظلم های ک شد و من سکوت کرد .بخاطر بدهی های در حقم شد و من نتونستم ثابت کنم 

روی هم جمع میشن . و ی روزی فوران میکنن

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

تا حالا شده پر از حس ندونم باشی 

حس عذاب وجدان داشته باشه خفت میکرده و چیزی دست خودت نیست 

دارم میمیرم امشب از این حسس 

و نمیتونمم تاپیک بزنم 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

حتما از جایی ریشه گرفته مگرنه خود به خود نمیشه 

من وقتی تمام روز و بیکار میشینم و در کل آدم مفیدی برای خودم نمیشم یا مثلا یه اشتباهی و انجام میدم و حماقت میکنم حس تنفر سراغم میاد 

خودم میدونم از خودم متنفرم تو اون لحظه.

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

ورزش کردن شاید کمکت کنه

ممنون صبح امتحان میکنم...

استاتر منم حس بد دارم ولی من میدونم بخاطر چی و کی ولی بیانش برای هیچ کس نمبتونم لکنم حتی برای خودم

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
بغض فروخورده داری؟ حرف نزده؟ هیجاناتی که ابراز نکردی؟

حرف نزده زیاد دارم...یعنی به خاطر همینه...؟الان دیگه نمیشه اون حرفارو زد ولی برای رفعش نمیدونین چیکار باید کرد...؟؟

دقیقا  بیستر بخاطر حرف های ک باید میزدم نزدم بخاطر ظلم های ک شد و من سکوت کرد .بخاطر بدهی های ...

درسته منم کلی شکایت دارم از همه کلی حفره و کمبود درونی دارم و الان دیگه واضح شد برام چرا اینجوری شدم ...

تمام احساسات منفی ما ریشه در دوران کودکی و نوجوانی دارن.قطعا در کودکی اتفاقاتی برای ما افتادن که ناخوشایند بودن و ذهن الآن برای اینکه دوست نداره بهش فکر کنه نمی داره شما اون خاطره براتون یادآوری بشه.با تکنیک تپینگ می تونید به اون خاطره دسترسی پیدا کنید و اون اتفاق را خنثی کنید و خودتون و دیگران را کاملا ببخشید.توی نت سرچ کنید تپینگ و از معجزاتش استفاده کنید