2777
2789
عنوان

کیا بعد سالها باردارشدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5123 بازدید | 127 پست
عزیزم نگران نباش با دارو حل میشه درمان داره

من نصف عمرم درحال دارودرمانی بودم متاسفانه هیچوقت جواب نداد. بازم التماس دعا خدابزرگه بالاخره ی روز منم ب ارزوم میرسم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برات آیت الکرسی میخونم ان شاءالله تا آخر امسال مادر بشی❤

ممنونم عزیزمی مهربون🌹🌹🌹🌹😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت شدم فرداشب اگ زنده بودم برات نمازشب میخونم ان شالله ک مادرشی چون خودمم تو ارزوی مادرشدن ...

خداعمرطولانی و باعزت نصیبت کنه وبه همه ارزوهای قشنگت هم برسی انشاالله .ممنونم از لطفت .

نمیخوام حرفای خودمو بهت تحمیل کنم. چون خودم کشیدم چقدر نا امیدبودم.روزهای که جاری کوچکتر از من با بچ ...

منم دقیقا دوتا جاری کوچیکتر از من هردو باردارشدن و بچه دارن .

کارمن از تحقیرهای بقیه گذشته دیگه فقط دلم برای بیکس و تنها بودن خودم میسوزه ک تو هیچ مورد شانس نداشتم 

منم دقیقا دوتا جاری کوچیکتر از من هردو باردارشدن و بچه دارن . کارمن از تحقیرهای بقیه گذشته دیگه فقط ...

سخته تو فکرش بکن من با بارداری هم تازه مشکلاتم شروع شد بدترین بارداری. زایمان زودرس مشکل زایمان. بچه جوری بود همه مسخرم میکردن. درد منم فقط یکی نبود

سخته تو فکرش بکن من با بارداری هم تازه مشکلاتم شروع شد بدترین بارداری. زایمان زودرس مشکل زایمان. بچه ...

عزیزم .خداروشکر همه چی ختم بخیر شد وبالاخره دامنت سبز شد و الان هم کم کم همه یادشون میره ک قبلا چی شد.

عزیزم هستی؟

هستم ولی کاربریم مشکل دارشده نمیدونم چرا درخواست دوستی هارا نمیتونم بپذیرم .

خودم تنبلی تخمدان و شوهرم مشکل اسپرم

طب سنتی خوب و حاذق امتحان کردی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
طب سنتی خوب و حاذق امتحان کردی؟

تا ۳ماه فقط بله .بدتر همه چیم بهم ریخت و پریودمم دائم عقب افتاد

تا ۳ماه فقط بله .بدتر همه چیم بهم ریخت و پریودمم دائم عقب افتاد

من چیش دکتر زنده دل ویزیت شدم خیلیا برای ناباروری جواب گرفتن ۱۵سال ناباروری ولی با یک‌دوره مصرف داروهاشون نتیجه گرفتن اگه منم باردار شدم حتما بیا برو پیشش ..

شما پریود میشی؟

من اصلا پریود نمیشم ولی با دارو هورمونی یکبار باردار شدم سینال اف و لتروزول مصرف کردم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی