2777
2789
عنوان

کیا بعد سالها باردارشدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5328 بازدید | 127 پست
ن عزیزم ندیدم ،من مشکلم نقص سیستم ایمنی بدنه و جزو بیماری های خاصه ،این موارد برام بی فایده است🥺😔 ...

عزیز من الان تاپیکت رو دیدم شما به خاطر مشکل نقص سیستم ایمنیت باید پردنیزولون و سرم ivigمصرف کنی ،هم قبل بارداری که ایمنی بدنت سرکوب بشه تا جنین تشکیل بشه هم تو بارداری تا پس نزنه ،اگر تونستی برو پیش دکتر سهیلا عارفی به سختی وقت میده و نوبتهاش چند ماهس ولی ارزش داره صد در صد نتیجه میگیری بیمارستان بهمن هم هست،من خودم مشکل نقص ایمنی و مشکل انعقادی دارم پنج بار سقط کردم تا در نهایت با این داروها جواب گرفتم کلی هم بیمار میومد مثل شما سالها نازایی داشتن با همین داروها هم باردار شدن هم بچه رو نگه داشتن البته بیشترشون آی وی اف کردن ولی خیلیهاشون با همون ای وی اف هم باردار نمیشدن تا درمان سیستم ایمنی گرفتن و مشکلشون حل شد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
منم تنبلی داشتم توی بعضی ازتایپکام گفتم چی مصرف کردم.دراوج ناامیدی خدابهم بچه ای داد.وحالااون بچه تو ...

ن عزیزم شماکه به زور نگرفتی فقط تلاشتون را کردید ، امیدوارم مشکل فرزندتون کوچک باشه و تو ایندش تاثیر نذاره ، ازالان نذر نمک بکن و روز تاسوعا یا عاشورا ۵بسته نمک ب نیتش پخش کن هرسال ...انشاالله ک خدا کمکتون کنه .منم برای شما و کوچولوتون دعای ده هزارصلوات میخونم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باش عزیزم ممنون ...

تلگرام اش هم بزن اصلاح سبک لوتوس پیدا میکنی 

به امید خدا اینو هم امتحان کن 

نا امید نباش خدا بزرگ سنی ندارید که حالا حالا ها وقت دارید خودتو درگیرش نکن بی خیال اش شو ولی درمان اتو ادامه بده، خدا مهربون و حکمتی هست

عزیز من الان تاپیکت رو دیدم شما به خاطر مشکل نقص سیستم ایمنیت باید پردنیزولون و سرم ivigمصرف کنی ،هم ...

عزیزم منم ای وی اف کردم و ۲۵روز دیگه باید اولین سرم را بزنم و دوتاجنین انتقال بدم .انشاالله ک میگیره ، پردنیزلون هم از۳ماه پیش دارم میخورم ،من اصفهانم و اینجام دکترهای ایمونولوژی خوبی داره ....برام دعاکن خیلی خسته شدم دیگه .واقعا ازنظر بدن و روحی توان ندارم ک ی باردیگه منفی بشم 

تلگرام اش هم بزن اصلاح سبک لوتوس پیدا میکنی  به امید خدا اینو هم امتحان کن  نا امید نباش ...

بله واقعا بزرگه و رحیمه، راضیم ب رضاش ،...چشم حتما گلم .خدابرکتت بده

عزیزم منم ای وی اف کردم و ۲۵روز دیگه باید اولین سرم را بزنم و دوتاجنین انتقال بدم .انشاالله ک میگیره ...

حتما دعا میکنم چه خوب که داری درمان میکنی 

آره اصفهان دکتر ایمونولوژی خوبی داره تو همین جا یکی گفت تو اصفهان به زور مادرش رفته پیش متخصص اصلا نمیدونسته مشکل ایمنی داره بعد درمان بعد چند سال باردار شده 

شما هم میشی مطمئن باش 

الهی که خیلی زود نتیجه میگیری 

عزیزم منم ای وی اف کردم و ۲۵روز دیگه باید اولین سرم را بزنم و دوتاجنین انتقال بدم .انشاالله ک میگیره ...

ان شاالله که نتیجه میگیری نگران نباش ،همون سیستم ایمنی نمیزاره جنین تشکیل بشه وقتی سرکوب بشه مشکل حل میشه 

فقط تا میتونی آروم باش ،خود آرامش باعث تنظیم هورمونها و سیستم بدن میشه 

من دکتر که میرفتم خیلییییی از بیمارها مشکل شما رو داشتن و درصد خیلی زیادیشون با همین درمان نتیجه گرفته بودن 

یادمه یه خانومی آمده بود میگفت پنج بار انتقالش منفی بوده یه بارش متاسفانه خارج رحمی هم شده بوده و یه لولش رو از دست داده بود ،ولی با همین درمانها نتیجه گرفته بود وقتی رفت تو اتاق دکتر صدای ضربان قلب بچش اومد تو سالن من بیشتر از خودش ذوق کردم با اینکه خودمو هم مشکل داشتم طفلی  انقدر ذوق کرده بود همینجور اشک میریخت میگفت بالاخره صدای قلبش رو شنیدمشما هم مطمعن باش ان شاالله با همین درمان نتیجه میکیری ،انرژی مثبت و فکرهای خوب معجزه میکنه

صدای قلب نینیهات رو که شنیدی بیا حتما بگو ،من تو اینجور مواقع خیلی ذوق میکنم 😍چون خودم سختی زیاد کشیدم میدونم چشم انتظاری چقدر سخته،الهی که یه دوقلو دختر و پسر تپل مپل خدا بهت بده