2777
2789
عنوان

کیا بعد سالها باردارشدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5116 بازدید | 127 پست
خدا بزرگه. راستش من بدون دلیل بود بارداریم اینو هم فقط خواستن بفهمن از داخل مشکلی نباشه. انگار خواست ...

وزنم نرماله ولی حتما ۵کیلو کم میکنم بازم 🥺شاید معجزه شد .توروخدا و بحق این شب های عزیز برای من و همه منتظرها از ته دلت دعا کن بدجور خرابم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس ی کارس کن هرشب ی عاشورا چهل بارحمد بخون هدیه کن ب حضرت ربابه تا باردارشی

انقدری نذر و دعاکردم و جواب نگرفتم ک دل سرد شدم راستش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلیت شدیده عزیزم با دارو فولیکول هات رشد نکردن؟؟

اره شدیده .رشد میکنن ولی تا امپول نزنم ازاد نمیشه و گاهی کیست میشن وازطرفی همچون اسپرم شوهرمم ضعیفه اوضاع بدتر شده

اینو انجام بده خیره ان شالله اسپرما چ مشکلی دارن

مورفولوژی ۲درصد سالمه و تحرکشون هم ضعیفه.

وزنم نرماله ولی حتما ۵کیلو کم میکنم بازم 🥺شاید معجزه شد .توروخدا و بحق این شب های عزیز برای من و هم ...

محرم نزدیکه بیا یه بار دیگ رو بزن برو در خونش. تو این شبای عزیز. حسین قسم بده به طفلش. بگو نظر کنه بهت. یه لباس علی اصغر هم بگیر قسمش بده تا سال دیگ بچتو با این لباس ببری در خونش

محرم نزدیکه بیا یه بار دیگ رو بزن برو در خونش. تو این شبای عزیز. حسین قسم بده به طفلش. بگو نظر کنه ب ...

من ۵سال همین  کارو کردم حتی روز اول محرم انتقال جنین دادم و دقیقا روز عاشورا درحالی ک ی کلی دارو مصرف میکردم به طور شدیدی پریود شدم .دیگه از همشون ناامید شدم .اونا منو حتی نگاه هم نکردن حداقل برای دلخوشیم ی بی بی چک الکی مثبت شه 😭 

خرنوب خوزده تا حالا

بله ۴ماه هرروز خورد و کنارش هم گرده نخل هم مصرف کرد بی فایده بود 

بله عزیزم  ان شاءالله شماهم بزودی دامنت سبز بشه

ان شاالله.خداروشکر ک دفعه اول جواب گرفتی .التماس دعاگلم .

بله ۴ماه هرروز خورد و کنارش هم گرده نخل هم مصرف کرد بی فایده بود 

عزیزم ناراحت شدم فرداشب اگ زنده بودم برات نمازشب میخونم ان شالله ک مادرشی چون خودمم تو ارزوی مادرشدنم درکت میکنم

من ۵سال همین  کارو کردم حتی روز اول محرم انتقال جنین دادم و دقیقا روز عاشورا درحالی ک ی کلی دار ...

نمیخوام حرفای خودمو بهت تحمیل کنم. چون خودم کشیدم چقدر نا امیدبودم.روزهای که جاری کوچکتر از من با بچه میومد تو جمع که حتی خانواده خودم ذوقش میکردم بچشو دوست داشتم ولی بخت و اقبال خودم زجرم میداد نگاه ترحم آمیز بقیه. دقیقا همین حس عاشوراکه گفتی من با آی یو آی تجربه کردم. سخته در زدن بی جواب موندن. ولی چه میشه کرد ما دلمون به همین چیزا خوشه