2777
2789

من خودم دلم میخواد با یه نفر عروسی کنم که هم پولداشته باشه ، ولی از همه مهمتر برام اینه که تو طبقه خودم باشه نه بالاتر نه پایینتر حالا بالاتر باشه هم اشکال نداره  نمیدونم چرا ولی خیلی برام مهمه که نسبت بهم محبت کنه عشق داشته باشه سرد نباشه خیلی واسم مهمه واقعا ،خیلی دلم میخواد همسرم کلا.......

بهم وفا دار باشه ......

(شمام بگین چی میخواستین چی شد)

مـــاه روی زمین بود ِ نه آسمـــون ؛            ...ARMY...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسب سفید میخاستیم

خر سیاه اومد بردتمون

(مجردم*)😅

https://abzarek.ir/service-p/msg/1313138 و بالاخره میاد یه روز خوب... یه روزی ک دیگه نیس روزی مثل اون... تموم میشن سنگینیای بغل تو گلو... تموم میشن همه چیز یه پایان خوش:)))))

من فقط میخواستم دوستم داشته باشه و اخلاق خوبی داشته باشه چهره اش هم خوب باشه  . که خداروشکر الان نامزدم هم دوستم داره اخلاقشم متوسطه ولی به جاش وضع مالیش خیلی خوبه و چهره اشو هم دوست دارم .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .