2777
2789

اول بگم که من از سال ۹۲ اینجام و حدود هشت نه باری ترکیدم،

قبلنا سایت واقعا جذاب بود، همه خانم بودن و اکثر بحث ها مسائل خانمانه، بارداری، آشپزی ، خانه داری و زندگی بود،

ولی الان از آقایون هم که چشم پوشی کنیم، که کاربرا یکی درمیون آقا شدن تو انواع تاپیکهایی که هیچ سر رشته  و ذهنیتی ندارن نظر میدن،

نوجوون ها و بعضا کودکانِ بی تی اس فن سایت رو اِشغاااال کردن..تمام سایت شده تاپیک های بی محتوای دورهمی بی تی اس!!!

جمع میشن بهم سلام میکنن! و شکل و شمایل خواننده های کره ای تعریف میکنن

حالا باشه اونم بگیم اشکال نداره، دیگه چرا تو تاپیک های بارداری و روابط زن و شوهر باید یه کودک یازده ساله که سنش رو هم تو پروفایلش نزده نظر بده و نصیحت کنه؟؟

واقعا سایت بی محتوا و غیرکاربردی شده..

اینم از الان پیش بینی میکنم براتون که عمق فاجعه رو درک کنید:

الان بی تی اس فنا میریزن اینجا و شخصیتشون رو به نمایش میزارن! تا ببینین اینجا دیگه غیر منو شما و یه چند نفر دیگه خانمی پیدا نمیشه!!

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بی تی اس را بمباران کنید  

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهنت طلا 

واقعا عجیبه که یه نوجوون 16 ساله میاد در مورد روابط زناشویی و روابط زوج ها نظر میده و به بقیه فحاشی میکنه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قبول دارم محیط بدی شده ولی همش هم تقصیر بی تی اس فن ها نیست

۹۰ درصد تاپیکا خیانت و کتک و خواهر شوهر مادرشوهره

من واقعا نمیتونم همشونو باور کنم

اییینهمه خیانت و کتک آخه؟ اینهمه داستان مشابه ؟