2777
2789
عنوان

اونایی که سابقه کم خونی داشتن

393 بازدید | 55 پست

من کم خون شدم فشارم همش پایینه سرگیجه دارم

رفتم دکتر قرص و اینجور چیزا داده

چند مدت باید قرص مصرف کرد با قرص میشه درمان کرد؟

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکماهی هست یه ترکیب گیاهی گرفتم روزی ۱قاشق مرباخوری بعد از ناهر و شام میخورم خیلی بهترم

تاحالا قرص بابتش نخورده بودم

سرگیجه داشتم و چشمام سیاهی میرفت قبلا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

منم دارم .تالاسمی مینور هم هستم .وقتی بلند میشم سرم گیج میره چشمام سیاهی .دست وپامم بی جون میشه .

شبا پا هام ضعف میکنه و بیقرار.خیلی حس بدیه

ولی دنبال دکتر و درمان نرفتم 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

هرروز خرما و سه شیره بخور. چایی نخور اصلا من قرص فیفول رو فقط شب ها قبل خواب میخوردم. من خوب شدم توام خوب میشی. یه سِرُم هایی هستن سرم آهن بهشون میگن فکر کنم بگو دکتر برات تجویز کنه. بستگی به کم خونیت داره که چقدره. بعضیا دوبار در ماه میزنن بعضیا یک بار. امیدوارم کمکت کرده باشم

سلنوفیل 🌙🌕

بستگی به میزان کم خونیت داره 

من توی بارداری خیلی کمخون بودم .داروهم مصرف میکردم ولی به جای اینکه بهتربشم کمخون ترمیشدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

شیره انگور.کشمش.ارده.بادام.خرما.پسته.انجیر.اینارو خیلی استفاده کن تو برنامه غذاییت و چایی و قهوه اگر میخوری کمشون کن من اینارو استفاده کردم الان خیلی بهترم داروهامو قطع کردم دیگه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...