2777
2789
عنوان

شما چجوری میگید جدابشیم ؟

509 بازدید | 26 پست

شیش ماهه دعوا داریم و می‌خواهیم جداشیم . ولی من تو این شیش ماه دلم راضی نبود الآنم راضی نیستم ‌ مشاور دوست آشنا خانواده همه میگن جداشو . دیروز برادرش اومد میگه یه فرصت آخر به خودتون بده آشتی کن اگه دیدی باز اذیتت می‌کنه به خودم بگو طلاقت رو میگیرم ولی خانوادم اصلا راضی نیستن  میگن تموم کن دیگه بسه ‌. صبح گفتم اگه یه فرصت دیگه بدم چی گفتن نه . الان باید جواب نامزدم رو بدم . چی بگم بهش ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال  نامزد بودیم محرمیت . یک سال و چهار ماه عقدیم . جریانش مفصله . تو تاپیکام نوشتم . امشبم باز گفتم می‌خوام فرصت بدم بابام گفت زندگی خودته مامانم باز مخالفت کرد . دلم راضی نیست . خواهر زاده فقط سه سالشه بی هوا گفت خاله زندگیت بدرد نمیخوره آخه قهرکردی خوبه آشتی نکن . استخاره هم گرفتم با قرآن همش بد میاد 

الان اگه بخوام بگم جدابشیم چی بگم ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً

خب اول باید خودت سر تصمیمت قطعی باشی بعد به اون بگی بشین با خودت فکر کن که چرا می‌خوای جدا بشی بعد با هم صحبت کنید و دلایلت رو بهش بگو 

خب اول باید خودت سر تصمیمت قطعی باشی بعد به اون بگی بشین با خودت فکر کن که چرا می‌خوای جدا بشی بعد ب ...

من خودم نمیخوام جداشم تصمیم خانوادمه . با اینکه خیلی اذیتم کرده