2777
2789
عنوان

گمشد در قلبت عشق بی ثمرم...💔

2972 بازدید | 57 پست

اشنای من غریبم بی تو💔😔

بغض توسینه خداحافظ...

عشق بی خانه خداحافظ...

اشک بی شانه خداحافظ...

لینک اهنگ :https://musicdel.ir/single-tracks/265137/

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

پناه جون فکر کنم فشار زیادی داری الان تحمل میکنی 

تایپیکهاتو خوندم

ولی یه نصیحت که اصلا راجع اون ماجرا مامانش برا حلالیت و شماره دختره حرف نزن الان چون تو الان مثل یه بمب هستی .نمیدونم چرا حسن میگه اگه یکی دوروز درمورد این اتفاقات باهاش صحبت کنی رابطتون خراب میشه.چون خودم تجربشو داشتم خواهشا اگه میخواییش اصلا ۳یا۴روز بحث نکن 

پناه جون فکر کنم فشار زیادی داری الان تحمل میکنی  تایپیکهاتو خوندم ولی یه نصیحت که اصلا راجع ...

اره میدونم اگ چیزی بگم بدجور بحث میشه

هم میشناسمش هم میدونم حالش خرابه  الان تحمل بحث نداره.هرچی این مدت خوب بودیم چون من گیر نداد بودم باز دارم برمیگردم ب دوران قبلم

مث انبار باروت شدم.من وقتی خوبم بود هنوز نرفته بود اتاق عمل ترسامو نگفتم گفتم زشته ولی الان ک نفسش بالا نمیاد میخام برم بگم.کاش مامانم باز حروف حدیث نمیورد خونه از دیشب بدجور منو بهم ریخت

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزار جای اون خدایی نکرده اگه تو تو این وضعیت بودی اونم بهت گیر میدادچیکار میکرده 

نمی گم من حس ششم دارم ها اما خیلی مواقع حسام درست راجع چیزایی اگه حرف بزنی دلم بد افتاده 

تو کوتاه بیا تو اتاق عمل بود چه حالی داشتی به خاطر اون چشم پوشی کن توراخدا

خودتو بزار جای اون خدایی نکرده اگه تو تو این وضعیت بودی اونم بهت گیر میدادچیکار میکرده  نمی گم ...

باشه عزیزم امروزم چیزی نمیگم بهش خودمم حسم میگفت دعوامون میشه میدونی حتی خبر ندار اونوشب چی ب روزم اومد هنوز اونقدر خوب نشد ک حتی  عذابای اون شبو دعاهای بچه هارو واسش تعریف کنم.

ولی تو دلم مونده ک ندیدمش 😞☹💔

باشه عزیزم امروزم چیزی نمیگم بهش خودمم حسم میگفت دعوامون میشه میدونی حتی خبر ندار اونوشب چی ب روزم ا ...

اایشالله دوماد خودت میشه عروس  میبینیش

یه وقتایی هم مثل من میگی یکم برو بگرد یا یه کارچرتی بهش میگی بره انجام بده یکم تنهاشی تو خونه ازبس خسته شدی.درکش کن الان حالش مساعد نیس

اایشالله دوماد خودت میشه عروس  میبینیش  یه وقتایی هم مثل من میگی یکم برو بگرد یا یه کارچر ...

باشه قربونت برم مهربونم

🥲❤💜توکل بخدا  ببینیم چی واسم میخاد 

این همه سال صبر کردم این مدتم روش

باشه قربونت برم مهربونم 🥲❤💜توکل بخدا  ببینیم چی واسم میخاد  این همه سال صبر کردم این م ...

الهی شکر معلوم شد علت اینکه بهت زنگ نزده برای دکتر رعایت حال شما بوده و دیگه بابت این قضیه ناراحت نیستی 

عزیزم باور کن حالش اصلا مساعد نیست و واقعا توان بحث کردن رو نداره شما هم که تا حالا اینقدر صبوری کردی این مدتم روش 

وقتی حالش کاملا خوب شد و نفسش بالا اومد ازش بخواه بیاد شهرتون و تکلیفت رو یکبار برای همیشه روشن کن

ببین شما اگه قسمت هم باشید آسمون و زمین هم دست بهم بدن نمی تونن از هم جداتون کنن

ولی یه نصیحت خواهرانه هیچوقت هیچ چیزی زو زورکی از خدا نخواه 

الهی شکر معلوم شد علت اینکه بهت زنگ نزده برای دکتر رعایت حال شما بوده و دیگه بابت این قضیه ناراحت نی ...

اره گفت میدونسم دیگ نمیای با اینا.

من بعد این اتفاقش خیلی پشیمون شدم و ب خدا گفتم زورکی ازت نمیخام تا قبل این ماجرا خیلی گریه و زاری و التماس خدا میکردم ولی دیگ الان میخام مثل قبل نباشم هرچند انگار دست خودم نیست مثل این حساسیت امروزم .ک یهوی داشت بم غلبه میکرد

انشالله بهتر بشه چون نصف ناراحتیامم واس اینه ک زیاد باش حرف نمیزنم.حتی معمولی،بخاطر مریضش صداش نمیتونم زیاد بشنوم و این کم طاقتم کرده

باشه فداتشم❤

پناه جون بهتری چه خبر؟

اره قربونت

نرفتم باهاش مطب 

بهم پیام داد فردا میر شهرشون

اره گفت میدونسم دیگ نمیای با اینا. من بعد این اتفاقش خیلی پشیمون شدم و ب خدا گفتم زورکی ازت نمیخام ...

همه ما خانما مثل همیم وقتی از طرفمون دور میشیم و نمیتونیم هم باهاش صحبت کنیم و دست داریم کنارش باشیم و نمیشه، احساسمون بهمون غلبه می کنه و فقط دلخوری هامون یادمون میاد و فقط می خوایم خودمون رو با گلگی تخلیه کنیم که این کار همیشه نتیجه عکس میده

همه ما خانما مثل همیم وقتی از طرفمون دور میشیم و نمیتونیم هم باهاش صحبت کنیم و دست داریم کنارش باشیم ...

اره منم همش دارم فکر و خیال بد میکنم  تازه بره شهرشون دیگ فکنم شدتش بیشترم بشه🥲🥲🥲🙄

کاش ادم بشم😅

رفته دکتر؟دکتر چی گفته

نپرسیدم.دلخور بودم

بپرسم؟