2777
2789
عنوان

بیایین بهم بگین پشت کنکور بمونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 61 پست
نمراتت از من خیلییی بهتره 

ولی از بین بقیه همکلاسیام پایینتره ، تو میخوای پشت کنکور بمونی ؟ خیلی دو دلم واقعا 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
مجازی بودن که بهونس درس چی علاقه داری  امسال حدودی چقدر خوندی

امسال زیاد نخوندم واقعا کم کاری کردم شدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ ساله پشت کنکورم و هر سال بیشتر فهمیدم که نمیشه قبول شد با اینکه پایمم قویه و کلا درسم خوبه &nb ...

میخوندی تست میزدی ؟ 

چندساعت در روز 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
همینو نمی‌دونم که اهلش هستم یا نه 😣

الان برنامه بریز و شروع کن به خوندن، ببین وضعیتت چطوره. اگه حس کردی از پسش برمیای، پشت کنکور بمون.

اگه نه هم که انتخاب رشته کن و برو

اینکه پشت کنکور بمونی یا ن آیندت رو تغییر میده

خوب همه چیز رو بررسی کن

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
الان برنامه بریز و شروع کن به خومدن

یعنی منتظر نتایج نمونم ؟ میدونی اگه انتخاب رشتم کنم فقط روزانه میزنم چون این خبر که اگه معدل دانشجو روزانه بالا باشه میشه ارشد فرهنگیان بدون کنکور رفت رو شنیدم میخوام از همین روش برم جلو 

یعنی منتظر نتایج نمونم ؟ میدونی اگه انتخاب رشتم کنم فقط روزانه میزنم چون این خبر که اگه معدل دانشجو ...

ببین به چی علاقه داری

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
چرا سال اول خونده بودی یا نه؟

من معدلم عالی بود 

سال اخر خیلی نخوندم

بازم‌نمراتم اوکی شد نهاییا 19اینا بودم بیشتر  

برا کنکور تستی خیلی نخونده بودم  نتیجم خوب نشد گفتم میمونم میخونم خونوادمم پشتم بودن شدید ولی تا به خودم اومدم دیدم کنکور اومد و نخوندم

و حسش رفت سال دوم و سوم هم‌همینظور

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...» 
چقدر  چرا

چجوری بگم یعنی از کل کنکوری خوندنم ریاضی ممکنه نهایت ۶۰ تست زده باشم از کل زیست کنکور فقط دو فصل تست زدم و دیگه بقیش تشریحی خوندم اونم ناقص 

الان برنامه بریز و شروع کن به خوندن، ببین وضعیتت چطوره. اگه حس کردی از پسش برمیای، پشت کنکور بمون. ...

اخه این معیار درستی نیست 

طرف روزای اول جوگیره ۱۲ ساعت میخونه 

آخرش مهمه 

باید ۱۰ ماه پشت هم بخونه 

زیست ۱۰ ؟  نه اصلاااا نمون

میدونی همینم به بدبختی گرفتم آخه چهار روز فرجه داشت روز آخر فقط دو فصل خوندم از هشت فصل و همش به فکر تک ماده بودم

چجوری بگم یعنی از کل کنکوری خوندنم ریاضی ممکنه نهایت ۶۰ تست زده باشم از کل زیست کنکور فقط دو فصل تست ...

نه ول کن کلا 

حالا باز اگه خیلی شک داری ارز فردا یه هفته بخون 

قشنگ میهمی ادمشهستی یا نه

من 2 سال 

پشت کنکورم

مثل شما بگیر نگیر خوندم یخ کتاب زیست رو کامل زدم 

اما هیچی یادم نیس 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

برای شرایط خونه‌تون می‌تونی کاری کنی؟ مثلا بری جای دیگه درس بخونی، یا بری کتابخونه؟ اگه این مورد رو بتونی حل کنی خیلی خوب میشه. بقیه‌اش بستگی به اراده‌ی خودت داره. اگه رتبه‌ات خوب بشه ارزشش رو داره پشت بمونی. من یه پیشنهاد میدم؛ این تقریبا یک ماه باقی مونده تا اعلام نتایج رو شروع کن و آروم و آروم ساعت مطالعه‌ات رو ببر بالا. ببین می‌تونی خوب بخونی یا نه. چند تا از درس‌ها رو هم می‌تونی شهریور ترمیم کنی. اگه دیدی تنبلی می‌کنی یا شرایط درس خوندن نداری، تصمیم دیگه‌ای بگیر.