2777
2789

خیلی فکر کردم خیلی ولی به نتیجه ای نمی‌رسم 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۵_۱۸۱۶۴۵_tmpm.jpg

این کارنامه نهاییم هست باید هر ده تا درسو ترمیم بزنم

رشته خوبی هم قبول نمیشم امسال ، هدفم رتبه پونزده هزار هست برای سال بعد ، چون با این رتبه فرهنگیان قبول میشم و خیلی دوست دارم این رشته رو اما اینم بگم واقعا پایه درسیم ضعیفه واقعا چون کلاسای دهم و یازدهمم مجازی بودن

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضعیت خونمون هم متشنجه ، بین یه رشته بدون کنکور و پشت کنکور موندن برای این رتبه کدوم ؟ 

اینم بگم هیچ شناختی ندارم از خودم که مطمئن باشم یه سال میخونم یا نه 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
وضعیت خونمون هم متشنجه ، بین یه رشته بدون کنکور و پشت کنکور موندن برای این رتبه کدوم ؟  اینم ب ...

برین بدون کنکور

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه

اگه وااااقعا دلت می‌خواد درس بخونی و می‌دونی کم نمیاری، بمون و تلاش کن.

ولی اگه اهلش نیستی برو دانشگاه

پشت کنکور موندن راحت نیست

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
وضعیت خونمون هم متشنجه ، بین یه رشته بدون کنکور و پشت کنکور موندن برای این رتبه کدوم ؟  اینم ب ...

بمون و بخون ایندت از هرچیزی مهمتره

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

من ۳ ساله پشت کنکورم و هر سال بیشتر فهمیدم که نمیشه قبول شد با اینکه پایمم قویه و کلا درسم خوبه

واقعا پشیمونم که چرا ۳ سال از زندگیمو هدر دادم و از همون سال اول باید ی پیام نوری چیزی میرفتم الان چیزی نمونده بود مدرک کارشناسیمو بگیرم 

اصل مدرکه ک بتونی باهاش این ازمون استخدامیا شرکت کنی این تجربه منه شاید تو بمونی و رشته خیلی خوبیم بیاری خلاصه به همه چی فکر کن 

پارسالم ک ۲۰ هزار تجربی اوردم و فرهنگیانم دعوت به مصاحبه شدم اما ردم کردن