این کارنامه نهاییم هست باید هر ده تا درسو ترمیم بزنم
رشته خوبی هم قبول نمیشم امسال ، هدفم رتبه پونزده هزار هست برای سال بعد ، چون با این رتبه فرهنگیان قبول میشم و خیلی دوست دارم این رشته رو اما اینم بگم واقعا پایه درسیم ضعیفه واقعا چون کلاسای دهم و یازدهمم مجازی بودن
هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شاید رشته بدون آزمون یعنی با سوابق تحصیلی دیدی قبول شدی
تا رتبه ها نیاد که نمیشه گفت
خودت حدس میزنی فرهنگیان قبول بشی و دوست داری
پس نظر میخوای چیکار؟
یا چون دوازدهمی بودی حیفت میاد دوباره درس نخونی؟
📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی" "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین