2777
2789
عنوان

بیایین بهم بگین پشت کنکور بمونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 61 پست
میدونی همینم به بدبختی گرفتم آخه چهار روز فرجه داشت روز آخر فقط دو فصل خوندم از هشت فصل و همش به فکر ...

عزیزم من معدل کتبیم ۱۹.۷۰ 

رتبم خوب بوده 

باز با این حال تهش به خودکشی رسیدم 

شما‌که میگی خانوادت هم‌متشنجه این‌خودش خیلی سخته 

نمون بنظرم 

وضعیت خونمون هم متشنجه ، بین یه رشته بدون کنکور و پشت کنکور موندن برای این رتبه کدوم ؟  اینم ب ...

عزیزم اگه علاقه داری ب معلمی دیگه تصمیمتوبگیربمون پشت کنکورولی تمام تلاشتوبکن ک ب هدفت برسی وگرنه اگه بری یه رشته بخونی ک چندسال دیگه ب درت نخوره وبه علاقت نرسی یه عمرحسرت میشه برات

اینوکسی بهت میگه ک خودش یه حسرت تودلشه واونم اینکه میتونستم بایکم تلاش معلم بشم ولی تلاش نکردم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌۳ سال موندم از ۷ هزار پایین اومدم  امسال نمیدونم چند میشه  ولی من درسم خیلی خوب بود&n ...

پس منتظر نتایجم میمونم و فعلا نمیخونم 😁😅 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
واقعا نمرهات بد نیست 😐 چند روز پیش رفتم مدرسه دوازدهما اومده بودن همه تجدید آورده بودن نمرات داغون ...

خب به مدرسه بستگی داره 

تو مدرسه من 17 و زیر 17 اخراج

18 ضغیقشون بود مثلا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خب به مدرسه بستگی داره    تو مدرسه من 17 و زیر 17 اخراج 18 ضغیقشون بود مثلا

که ی امسال؟ امسال همه ی مدارس تقریبا نمرات خوبی نداشتن مدرسه ی ما پارسال تو رتبه بندی نمرات نهایی رتبه ی اول ناحیه رو آورده بود ولی امسال نمرات بد بوده

عزیزم اگه علاقه داری ب معلمی دیگه تصمیمتوبگیربمون پشت کنکورولی تمام تلاشتوبکن ک ب هدفت برسی وگرنه اگ ...

این خبر که اگه معدل دانشجو بالا باشه میشه بدون کنکور رفت معلم شد رو شنیدین ؟ من اگه نخوام پشت کنکور بمونم همین کارو میکنم تموم تمرکزمو میزارم رو دانشگاه و تلاش میکنم واسه معلمی بنظرتون اینجوری خوبه یا نه؟

واقعا نمرهات بد نیست 😐 چند روز پیش رفتم مدرسه دوازدهما اومده بودن همه تجدید آورده بودن نمرات داغون ...

واقعا ؟ منکه با این که شاگرد تنبل کلاسم بودم اینارو آوردم بازم باید همشونو ترمیم بزنم 

ببین چقدر حمایت مالی و روحی میشی  این‌خ مهمه

هیچی هیچی نه مالی نه روحی کنایه و طعنه هنوز که پشت نموندم میزنن مامانم میگه وام برمی‌دارم برای کنکورت ولی اینقدر منت میزاره که میترسم هدر بدم این پول و قبول نشم واسه همین گفتم از تلگرام غیر قانونی کلاسا رو دانلود کنم و بعد که قبول شدم پولشونو بدم 

که ی امسال؟ امسال همه ی مدارس تقریبا نمرات خوبی نداشتن مدرسه ی ما پارسال تو رتبه بندی نمرات نهایی رت ...

اره 

نه مدرسه ما همشون رتبه برترن و .....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اخه این معیار درستی نیست  طرف روزای اول جوگیره ۱۲ ساعت میخونه  آخرش مهمه  باید ۱۰ ...

تقریبا یک ماه وقت داره

باید شروع کنه تا ببینه اصلا کشش و علاقه به درس خوندن رو داره یا ن

از طرفی اگه تصمیمش پشت کنکور موندن باشه، نباید این زمان رو از دست بده

کسی که اهل درس خوندن نباشه همین یک ماه رو هم نمی‌خونه و از زیرش درمیره

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...