2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم ۱۷۱، وزنم72کیلو هست چاق نیستم ولی میخوام ۵ کیلو اضافه کنم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
خب خیلیا براشون خوشایند نیس این موضوع

خب میشه هرکی خوشایند بود براش بیاد گروه😂؟؟ من اینجا برام سخته امیدوارم کم کم یاد بگیرم الان مث پیرزنهایی میمونم که نخ و میخوان سوزن کنن هی ریز دارم به تایپک ها نگاه میکنم و همه رو دارم لایک میکنم😂

من باقد یکو شصت ووزن هشتادو دوکیلو دیگه خسته شدم ولی هیچ اراده ای ندارم تازه انواع اقصام مریضی هارو دارم از چربی بگیر قند تیرویبد و.....حالا چن وقته کمتر میخورم وپیاده روی انجام میدم

هر کس میخاد تو چالش باشه  این ایموجی💪بفرسته تا بدونم چند نفریم

💪🏻 اول

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
هر کس میخاد تو چالش باشه  این ایموجی💪بفرسته تا بدونم چند نفریم

سرعت عملو دیدی😅 من از اوناییم که جو میگیرتم ۱۰کیلو کم میکنم یهو😅

اگه موافق بودن تو واتساپ گروه میزنیم

من موافق نیستم