2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باقد یکو شصت ووزن هشتادو دوکیلو دیگه خسته شدم ولی هیچ اراده ای ندارم تازه انواع اقصام مریضی هارو ...

ناراحت نباش منم با قد162 شدم80کیلو رقابتی ایشالا کم میکنیم

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
خب تو میخوایی چاق شی ما میخوایم لاغر شیم😕

من نگفتم میخوام چاق شم.. 😕

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
وجوووود آدمایی مثل توعه که بهمون انگیزه میده دخترررر

قرررربونت عزیزم😍🌸

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
ناامیدی چرا تو میتونی دخترررر فقط کافیه اراده کنی همین

اها یادم رفت کبد چربم دارم حالا هفته ی دیگع یه سری دیگه از  از مایشام میاد ببینم چی بهش اضافه میشع ممنون از اعتماد ب نفسی ک بهم دادی

من نگفتم میخوام چاق شم.. 😕

آخه نوشتی میخوام ۵ کیلو اضافه کنم😐 توروخدا بیا بریم گروه بزنیم تو واتساپ والا زمانه مزاحمت های تلفنی دو دهه ست تموم شده من عاشق چالش های اینجوریم اما حس میکنم تو نی نی سایت سخته برام،شاید اولمه😕 اما واتساپ راحت تره

من خودم فکر میکردم نمیتونم ولی تونستم شمام میتونید فقط خودتونو باور داشته باشید

اتفاقا من احتمالا برای بارداری اقدام کنم(زمستون) میخوام ۵ کیلو کم کنم خوب شد تاپیکتو‌ دیدم💪🏻🥰

اها یادم رفت کبد چربم دارم حالا هفته ی دیگع یه سری دیگه از  از مایشام میاد ببینم چی بهش اضافه م ...

چرا انقد نا امیدی خب خاکشیر بخور براچربی کبد بعدشم با ورزش هیچ آدمی مشکل دار نمیشه نترس بیا با ما شروع کن