2777
2789
عنوان

میشه سبزی بکارم بدون کود ؟

332 بازدید | 14 پست

دوستان من خیلی دوست داشتم تو خونه سبزی بکارم بعد یکم بذر گرفتم .شاهی و ریحون . بعد خاک گلخونه ریختم تو ی ظرف بزرگ ک داشتم و بذر ریختم و یکمم خاک روشون و دارم بهشون آب میدم بعد الان جوانه زده ولی خیلی ضعیفه.کود ندارم .روش دیگه ای هست ک تقویت کنم دربیاد ؟

و یا اینکه کود رو از کجا باید تهیه کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاشتم بدون کود اما خب ضعیف نحیفن دیگه

نمیدونید باید کود حیوانی بدیم یا کود شیمیایی هم میشه ؟

آخه کود حیوانی تو خونه نمیشه خیلی وحشتناکه بو گوسفند میگیره خونه 😂

خاک قوی باشه خوب رشد میکنه اتفاقا منم کاشته بودم بدون کود نور و آب خوب میخواد

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

درود بر شما. بله میتونید کود ندین اما کود غذای گیاهان هست و اگر کود نداشته باشه یا خاک غنی نداشته باشه ضعیف میشه و یا رشد کمی داره . برای همین هم خاک باید غنی باشه هم کود کمک میکنه گیاه عملکرد موثری داشته باشه. کارشناس فنی فروشگاه آنلاین سم و کود اگری راز ۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰

اره بپرس ازشون بگو برای سبزی میخوامخودشون کود مناسب میدن بهت

درود بر شما. درسته باید قبل از تهیه کود از کارشناسای فنی مشورت گرفت. کود هایی مثل هیومیک و تقویتی برای سبزی ها خوبه. کارشنای فنی فروشگاه آنلاین سم و کود اگری راز ۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰