2777
2789
عنوان

خانوما حاضرید با پسری ک تو نامزدی بهم زده ازدواج کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 82 پست
میتونم دلیلش رو بپرسم چرا؟؟

سالها درگیر مهریه است.

بعد هم آدمی که یبار زخمی مهریه شده. و همه راه و روش رو بلده. با نفر بعدی میدونه چیکار کنه که حتی وقتی مرد ریالی از حق واقعی نصیبش نشه.

بعد هم مردی که به سن بلوغ رسیده چطور درگیر ازدواج اجباری میشه؟ به بهانه دخالت مادر احساس و آینده دختر رو به بازی می گیره؟؟؟

بعد کدوم مادریه که بخواد زندگی دخترش از هم بپاشه؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی حرفها رو جدی نگیر. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر خودم یه نامزدی داشته الان شوهر منه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
سالها درگیر مهریه است. بعد هم آدمی که یبار زخمی مهریه شده. و همه راه و روش رو بلده. با نفر بعدی مید ...

مهریه کم بوده از این لحاظ مشکلی نداره 

خودش گفت اگ تو بخوای میتونم یکجا بدم ک نخوایم یادآوری بشه برامون 

نمیدونم والا چی بگم درست میگی شما☹️☹️

راضی هستید؟؟ چرا بهم زدن نامزدی شون رو؟؟

اره خداراشکر کاملا راضی هستم از نظر اخلاقی واقعا عالیه 

نامزدیشون در حد یک  ماه بوده یه سری چیزا از دختره میینه مثلا دختره خودش گفته بوده من چادری هستم اصلا تا الان بدون چادر بیرون نرفتم  بعد یه بار شوهرم به طور اتفاقی از نزدیکی خونه نامزدش رد شده بوده یهو دختره را با ارایش و مانتو میبینه همون موقع زنگ زده بوده به خونشون سراغ گرفته بوده و به مامان دختره گفته گوشیه میدی فلانی مامانه میگه نیست حمامه اومد بهت زنگ میزنه   

یا یه چیزی را شوهرم بهش گفته بوده که فقط خودشون دوتا میدونستن بعد یهو چند روز بعد پسر عمه شوهرم بهش میگه وقتی میپرسه میگه زنت به زنم گفته سر یه سری بچه بازی ها البته دختره هم بچه بوده اون زمان موضوع مال 5 سال پیشه شوهرم 25 سالش بوده دختره  18

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
اره خداراشکر کاملا راضی هستم از نظر اخلاقی واقعا عالیه  نامزدیشون در حد یک  ماه بوده یه س ...

ای جانم انشاءالله همیشه کنارهم حال دلتون خوب باشع 

اینم میگفت من آب میخوردم بهش میگفتم 

اما اون خیلی چیزا رو از من مخفی می‌کرد 

بدون اینکه ب این بگه رفته بوده عروسی 

بعد این هعی ازش میپرسیده کجا بودی؟ میگه خونه بودم درحالی ک یکی از آشناهاشون ب مامان پسره گفته بوده عروس تون تو فلان عروسی اومده بود 

خیلی چیزای دیگ گفت 

ولی اینا حدودا بهمن اینا عقد کردن ماه رمضون بهم خورده

ای جانم انشاءالله همیشه کنارهم حال دلتون خوب باشع  اینم میگفت من آب میخوردم بهش میگفتم  ...

خوب این حرفهای این آقاست 

ایشون که هیچ وقت نمیاد ایرادات خودش تو رابطه ای که داشته بگه.

بعد با نظر دوستان موافقم مرد با این سن وسال که به اجبار سر سفره عقد نمی شینه و اگه نشسته یعنی توان مدیریت همچین موضوع مهمی یعنی ازدواج نداشته

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ای جانم انشاءالله همیشه کنارهم حال دلتون خوب باشع  اینم میگفت من آب میخوردم بهش میگفتم  ...

اها ما فقط در حد شیرینی خوردن بوده عزیزم یعنی عقد نکرده بودن 

در کل دختر و پسر لباس هم میشن بعد عروسی تو نه لباست باید تنگ باشه نه گشاد که اذیت بشی متناسب خودت باید باشه حالا این متناسب را فقط و فقط خودتی که میگی کدومه تو باید ببینی چی میخای ازش و چقدر با ملاک هات اوکی هست من خودم اخلاق واقعا برام مهمه خداراشکر اخلاقش خوبه

خوب این حرفهای این آقاست  ایشون که هیچ وقت نمیاد ایرادات خودش تو رابطه ای که داشته بگه. بعد ب ...

میفهمم 

ولی خب من دسترسی کامل ب دختره ندارم 

فقط ی عکس دیدم ازش همین 

و اینکه حق با شماست منم گفتم آخه دوره زمونه از اجبار گذشته 

گفت بخدا شرایط سختی داشتم 

چمدونم والا هررررر کی میا سمت آدم ی جور بدبختی داره 

خوشبحالتون حداقل قضیه ازدواج تون اوکی شدع😂🥀

من میام از فاز ازدواج در بیام 

ی نفر پیشنهاد میده جوگیر میشم😒

حدودا ۱۰ سال ازم بزرگتره میگه ازدواج زوری بوده  هعی مامانم میگفت زن بگیر زن بگیر  چمدونم ...

شادی به نظرم کسی که یه بار به هم زده یاز هم میتونه و قبحش ریخته مخصوصا که تو عقد به هم زده، یعنی چی به دختره علاقه نداشته مگه دختره بازیچه دست این اقاست که زندگیشو اینطوری به بازی گرفته

شادی به نظرم کسی که یه بار به هم زده یاز هم میتونه و قبحش ریخته مخصوصا که تو عقد به هم زده، یعنی چی ...

درست میگی عزیزم 

میگفت اگر بخوام مجدد عروسی کنم یا عقد کنم ب غیر از خانواده اصلی خودم هیچ کدوم از اقوام تو مجلس ام حضور نخواهند داشت😐😐 من اینطوری اصلا نمی‌پسندم 

درست میگی عزیزم  میگفت اگر بخوام مجدد عروسی کنم یا عقد کنم ب غیر از خانواده اصلی خودم هیچ کدوم ...

سلام  خوبین چه کردی خانمی  تصمیمت چی شد

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا