2777
2789
عنوان

خانوما حاضرید با پسری ک تو نامزدی بهم زده ازدواج کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 82 پست
اره میدونم  ولی خب ب نظرم اینکه نامزد باشی و این کارا رو انجام بدی یکم غیر قابل تحمله  ی ...

نه عزیزم اتفاقا نامزد نباشی و انجام بدی غیرقابل تحمله

اون آقا میتونس به دروغ بگه این کارارو انجام ندادیم ولی راستشو گفته شمام بشین فک کن اگه میتونی کنار بیای قبول کن ولی اینجوری نباشه بعد ازدواج همش فکر گذشتش باشی و بزنی تو سرش

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در کل میگم تو دوران نامزدی عقد میکنید؟ پیش ما دوران نامزدی رفت و آمد و آشناییه  حتی از قبل ...

والا من سر نیاوردم 

این گفت دوره آشنایی شون در حد ۲ یا ۳ جلسه بوده بعدش نامزد کردن

چقدر زود چطور قبول کردن دوتاشون 😐

نمیدونم واقعا 

میگفت بیشتر کاسبی مدنظرشون بوده ؛ میخواستن من مث حمال برم کار کنم بیارم اونا واسه من تصمیم بگیرن 

مامان دختره گفته بوده بساز تر از دختر من نیس ؛ دختره ب خاطر یارانه ک جدا کرده بودهِ پسره قیامت میکنه 😂

بدون اینکه ب این بگه مثلا در حد مشورت پاشده رفته عروسی 

بعد از طریق دوست مامان پسره متوجه شدن دختره رفته عروسی ب اینا هم نگفته 

من پرسیدم مگه مشکلی داشت عروسی رفتن 

گفت من آب میخوردم بهش میگفتم 

من مخالف نبودم 

ولی کسی ک این چیزا رو مخفی میکنه مسلما چیزای دیگ رو هم مخفی میکنه 😕😕😕

خب مشاوره برید دوست من با پسری ازدواج کرد که پسره ۸سال بود متاهل بود حالا به دلایلی جدا شده بود بعدا معلوم شد پسر آدم خوبی نیست فقط بخاطر پول این بنده خدا باهاش ازدواج کرده

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
خب مشاوره برید دوست من با پسری ازدواج کرد که پسره ۸سال بود متاهل بود حالا به دلایلی جدا شده بود بعدا ...

فعلا میگه بیا با هم چند جلسه بریم بیرون اگ اوکی بودیم جدی میام جلو 

در حد کافه منظورشه 

فک نمیکنم تو کافه بخاد و بتونه کار خاصی انجام بده 

فعلا میگه بیا با هم چند جلسه بریم بیرون اگ اوکی بودیم جدی میام جلو  در حد کافه منظورشه  ...

خب آره برو آشنا شو بعدشم همه مردهای مطلقه که مشکل ندارن شاید بعضیا بدشانسی آوردن همه رو نمیشه قضاوت کرد

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
خب آره برو آشنا شو بعدشم همه مردهای مطلقه که مشکل ندارن شاید بعضیا بدشانسی آوردن همه رو نمیشه قضاوت ...

نمیدونم والا از همه لحاظ خوبه ولی خب همین موضوع ذهنم رو درگیر کرده