2777
2789
عنوان

چرا زندگیم اینجوریه مگه چه گناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 47 پست
تو ک از هیچی خبر نداری روزای خوب هم می‌رسه  ققط امیدت ب خدا باشه

قربون خدا برم کی دیگه؟بخدا ادم پر توقعی نیستم ، ادم ناسازگار و بدی نیستم باهمه کنار میام کوتاه میام محبت میکنم ، ولی روز ب روز بدبخت تر میشم دیگه نمیدونم باید چکار کنم چجور رفتار کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
هیچ کس حتی ثروتمند ها هم از داشتن مشکل دور نیستش همه مشکل دارن هر کس به نوعی عزیزم با گریه ناله هم ه ...

منم ادم ضعیفی نیستم ولی گاهی کم میارم، پسرم ازم دوره ، شوهری دارن که بلایی ب سرم میاره روزی صدبار میمیرم و زنده میشم ، کل بارداریم عزابم داده و لذت برد حتی وقت زایمانم دلم رو خون کرد، تازه زایمان کردم و اصلا رعایت حالم رو نمیکنه ، بیمارم و اصلا محل نمیده اهمیت نمیده ، جتی یه دکتر منو نمیبره یه هزاری واسه م خرج نمکنه با اینکه هزار برابر ازش بهتر و سرترم از همه لحاظ ، بلایی بسرم اورده که افسردگی گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا دردمو به کی بگم ، آخه چرا انقدر عزابم میدی قربونت برم دستمو بگیر کمکم کن دیگه نا ندارم نمیتونم تحمل کنم 

خیلی سخت و مزخرفه همه چی خدا لعنتم کنه این طفلای معصومم وارد این دنیا کردم

خدا درهای رحمت و محبتشو به روت باز کرده ک مادر هستی.

بقیه نعمتهام حتما بهت میده 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
کاش جایی داشتم واسه رفتن ، امیدی واسه زندگی ، کاش میشد دست بچه هامو بگیرم برم یه جایی که هیشکی رو نش ...

ولی تو بچه هاتو داری سعی کن قوی بمونی با اینکه میدونم خیلی سخته:)

خدا درهای رحمت و محبتشو به روت باز کرده ک مادر هستی. بقیه نعمتهام حتما بهت میده 

مادریم که نمیتونم واسه بچه هام هیج کاری بکنم ، من لیاقت مادربودن رو ندارم

ولی تو بچه هاتو داری سعی کن قوی بمونی با اینکه میدونم خیلی سخته:)

نفس کشیدنم فقط بخاطر بچه هامه ، کوچکترین امیدی واسه نفس کشیدن و بهتر شدن زندگیم ندارم

یاد ورشکستگی خودم افتادم که اومدن خونه خودم و خانوادمون پلم کردن و به پای طلبکارا افتادم 😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤

پولاشونو دادم از اون شهر رفتم و کل داراییمو فروختم اومدم یه شهر دیه خونه و ماشین خریدم.  کل اینا ۳ سال طول کشید و حتی یک بار هم نخندیده و فقط گریه و کار می‌کردم خواهرم کل حقوقشون میداد برا من و هنوز که هنوز هست به شرایط قبلی بر نگشتم ولی خدا رو شکر خیلی بهتر شدن

نفس کشیدنم فقط بخاطر بچه هامه ، کوچکترین امیدی واسه نفس کشیدن و بهتر شدن زندگیم ندارم

میدونم منم تو این شرایط بودم ولی من 16 سالمه ن بچه دارم نه ی خانواده‌ی درست درمون بچه‌ی طلاقم با بابام و نامادریم زندگی میکنم شاید باورت نشه ولی تو دادگاه مامانم ی بار نگفت ک من چی میشم اصن نگفت ک ی دختر دارم میخاد چیکار ‌کنه بعد فک کن ی فامیل داریم ک بیماره و علاقه‌ی خاصی داره بقیه رو جلوی جمع خورد کنه بخاطر قضيه‌ی مامانم همیشه منو جلوی جمع مسخره می‌کرد و میکنه ی بارم جلوی همه بهم گفت چقد بدبختی ک مامانت ولت کرده ولی بچه‌های تو تورو دارن همین ک میگی تنها دلیلت اونان ینی داری سعی میکنم برا بچه هات بهترین باشی امیدوارم همه چی درست بشه♡

میدونم منم تو این شرایط بودم ولی من 16 سالمه ن بچه دارم نه ی خانواده‌ی درست درمون بچه‌ی طلاقم با باب ...

الهی قربون دلت برم ،ببخش دیر ج دادم چند وقته نت نیومدم ، دختر نازم واقعا متاسفم که تو سن کم اینارو تجربه کردی ، قوی باش و خودت واسه زندگیت بجنگ ، به حرف بقبه م اهمیت نده توی شرایطی که هستی انتخابی نداری پس کسیم نمیتونه سرکوفت بهت بزنه یا مسخره ت کنه.بحق این روزای عزیز از خدای مهربون واسه ت خوشبختی و موفقیت و عاقبت بخیری  میخوام❤❤❤❤❤