2777
2789
عنوان

چرا زندگیم اینجوریه مگه چه گناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 47 پست
منم حس تورو دارم بخاطربچه هام موندم

خیلی سخت و مزخرفه همه چی خدا لعنتم کنه این طفلای معصومم وارد این دنیا کردم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا اونا ک پول و تفریح و هزار جور مکافات دارن هروز خوشحالن امتحان فقط واسه ما بیچاره فقیراس

اونا باید کلی اون دنیا جواب پس بدن که این پولو کجا خرج کردن چرا برای کمک به دیگران و فقرا خرج نکردن اما فقرا راحت رد میشن و میگن خدایا خودت مارو اینطوری افریدی پس ما از ما انتظاری نیست و خدا ردشون می کنه برن بهشت 

همین الان دارم برا تمام بدبختیای خودمو خونوادم زار میزنم 

دقیقا منم از بس گریه کردم دارم خفه میشم 

منم همینم عزیزم اگه میدونم خدا تقاص مارو از این دنیا بگیره و از این دنیا خوشحالمون کنه اون دنیا ک دی ...

ب چ دردم میخوره تقاص پس دادن بقیه ، من کل زندگیم و جونیم رفته 

چقدر امتحان چقدر عزاب چقدر گریه ؟

هیچ کس حتی ثروتمند ها هم از داشتن مشکل دور نیستش همه مشکل دارن هر کس به نوعی عزیزم با گریه ناله هم هیچی حل نمیشه خودمم مشکلات و سختی ها دارم توی زندگیم مریضی هم دارم اما با گریه و ناله و زاری هیچی حل نمیشه باید تلاش کرد توکل کرد خدا خودش کمک می کنه