2777
2789
والا من چادریم و ترکیه هم میرم اونجا هم مثل ایران هم محجبه داره و هم غیر محجبه. تو بعضی از شهرهاشون ...

عزیز جان من از وضع حجاب کشورم هم در عذابم

هنوز موضوع بی حجابی و بدحجابی در این سطحی که هست

برام هضم نشده ، میرم خیابون های خاصی ، روحم غمگین میشه

ولی اگر واسه اونجا در این مورد به پذیرش برسم ، 

قطعا میتونم از نعمت های

دیگه خداوند همچون طبیعتش لذت ببرم و شکرگزار هم باشم

ممنون از همراهیت عزیزدلم

برو ترکیه حالا خودت لباس مناسب بپوش دگ نمیتونی جلو چشما شوهرتو بگیری واالا

اونم چشمای مردا که حساس ترین عضو بدن شون هم هست

ولی فکر خوبی یه 🤔 سعی میکنم از اینجا هم محجبه تر باشم

زیبایی و آراستگی در حجاب کامل و مرتب بودن هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی بودن همیشه نشستن در مسجد نیست. من مذهبی هستم و کاملا دوست دارم به کشورهای خارجی سفر کنم. ممکنه ...

به نظرتون کسانی که مذهبی هستند ، مدام در مسجدن ؟

آره خودمم به عواقبش فکر میکنم

خدا رو شکر این تاپیک خیلی نگاهم رو به این موضوع عوض کرد

من خیلی مذهبی میستم اما اعتقادات خودمو دارم  هیچ جایی از شرع و دین نگفته سفر به کشورای دیگه حر ...

عزیزدلم من در مورد دغدغه فکریم سوال کردم و شکر خدا به نتایج خوبی هم رسیدم. سفر فی نفسه حرام نیست ، اینکه مقصد شما کجاست مهمه 

طرف قصد کرده بره از سواحل تایلند دیدن کنه ، حال سفر حرامه یا مقصد و نیت؟؟

من از فکر کردن به جاهایی که می‌تونه پر از گناه باشه ، در رنج بودم که اگر همسرم قبول کنه واسه کنجکاوی هم بهش فکر نکنه

میشه از جاهای خوبش ، تجربه های خوبی گرفت

دقیقا من مشکلم همینه و همیشه تو ذهنم میاد(شوهرم خیلی دوست داره ارمنستان یا ترکیه یه سفر سیاحتی بره ولی موقعیتشو نداره) با خودم کلنجار میرم و فکر میکنم که چه برخوردی کنم🫥

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزدلم من در مورد دغدغه فکریم سوال کردم و شکر خدا به نتایج خوبی هم رسیدم. سفر فی نفسه حرام نی ...

وای چقدر هم فکریم  

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اتفاقا انسانی که تمام بعد زندگیشو زندگی میکنه مثلا همین سفر سیاحتی ولی توی تمام این بعد ها عقاید و م ...

موافقم.. به نظر کسی کامله که شرایط پیش بیاد و ایقد ایمانش قوی باشه که محیط نتونه بر نفسش غلبه کنه

دلیلتون برای نرفتن چیه؟ من همراه همسرم میرم .

عزیز جان البته الان نظرم و دیدگاهم کلی تغییر کرد

دلیلم واسه نرفتن ، ترس از به گناه افتادن بود

وضعیت فعلی حجاب در جامعه مون واقعا واسه یکی مثه من

خیلی دردناکه

صحبت نکردیم ، ولی فکر کردن به اینکه بریم اونجا و دوست

داشته باشه جاهای پر از گناه رو از روی کنجکاوی هم شده دیدن کنه واسم عذاب روحی شده بود

وگرنه من عاشق سفر و طبیعتم

۲۰ روزی هم هست از یک سفر پر از معنویات کربلا برگشتم

تنها هم بودم کلی با خدای خودم خلوت کردم و مناجات

...

ولی الان به این نتیجه رسیدم که باهاش سنگامو وا بکنم

که اگر واقعاً دوست داره منم کنارش باشم باید کمکم کنه

که این سفر تا میشه دور از گناه باشه که به هر دومون خوش بگذره

موافقم.. به نظر کسی کامله که شرایط پیش بیاد و ایقد ایمانش قوی باشه که محیط نتونه بر نفسش غلبه کنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
قربونت برم همفکر عزیزم انشاالله که صحبت های اینجا واسه شما هم مفید باشه

خدانکنه 🥲

انشاالله🌼