2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیه هر کی هرجور دلش بخواد حجاب داره 

خانم های بسیار با حجاب تر از ایران 

مرد مومن هم کسی هست که در هر شرایطی به عقاید دینیس پای بند باشهو مذهبی بودن با مومن بودن فرق داره 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
مذهبی بودن همیشه نشستن در مسجد نیست. من مذهبی هستم و کاملا دوست دارم به کشورهای خارجی سفر کنم. ممکنه ...

ترکیه که مسلمون داره 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

یه سفره دیگه مگه مذهبی ها سفر نمیرن🫤

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

خود خدا گفته در زمین سفر کنید برو ولی به قول دوستمون پلاژ های آنچنانی دیگه نرید

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

اتفاقا انسانی که تمام بعد زندگیشو زندگی میکنه مثلا همین سفر سیاحتی ولی توی تمام این بعد ها عقاید و مذهبش رو حفظ میکنه و بی توجه به محیط به عقاید خودش میپردازه و تحت تاثیر قرار نمیگیره یه انسان با مذهب کامله 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ترکیه ای ها از ایرانیا مذهبی ترن 

با چادر برو اصلا

ترکیه خیلی زیاد میره بابام هفته پیش ترکیه بود

میگه یه زنه عکس سردار سلیمانی رو گذاشته بود رو قلبش 

کلا هم محجبه دارم هم بی‌حجاب

هم مذهبی هم غیر مذهبی

ازت نمی‌گذرم , قربانی شدم 😕

بوووس😌😌😌

منو به هدفم رسوندی 😂

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑