2777
2789
اگه مجبوره بره حتما باهاش برو.. من چادری ام قطعا میرفتم اونجا عبایی چیزی میپوشم یا هم همون چادر.. مگ ...

ممنونتم عزیزدلم. اتفاقاً چندتا مانتو عربی خیلی شیک دارم

که خیلی وقته بدون استفاده مونده ، با اونا مطمئنم حجابم هم

کامل میمونه ، اتفاقا الان که بهش فکر میکنم میبینم یه

فرصت خوبی یه که به خدای مهربونم نشون بدم جایی که

میشه آزادتر هم بود ولی من می‌خوام بهتر شدنم رو به خودم

ثابت کنم

عزیز جان البته الان نظرم و دیدگاهم کلی تغییر کرد دلیلم واسه نرفتن ، ترس از به گناه افتادن بود وضعی ...

ما رفتیم ترکیه با هم.

اصلا اگر کسی نره دنبالش ، فقط حجاب ندارن ک واقعا بعضا از حجاب الان ایران بهتر بودن.

فقط استخر هتل همسرم صبح زود رفته بود ، ک بعدش گویا دو سه تا خانم ، اونم ایرانی با وضع ناجور میان ، ک همسرم سریع برگشته بود و از استخر خارج شده بود.

وگرنه بازار و جاهای دیدنی بحث گناه و ..نداره.

مگه جاهای خاص ک از اول با هم صحبت کنین.

و این که شما باشین باهاش بعیده بره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منی که ۲۰ روزه از کربلا برگشتم اونم تنهایی و بهترین سفر معنوی زندگیم ر و تجربه کردم واقعاً سخته ...

آهان راست میگی عجب شرایطی از خدا کمک بخواه نذری چیزی التماسش کن بلکه از سرش بیفته ولی اگرم نشد حتما مصلحت بوده  ی سری ها تو کشورهای دیگر مجبورن واسه تبلیغ واسه ماموریت علیرغم میلش ن زندگی کنن شما ی سفر توریستی هست البته منم اصلا دوست ندارم برم ولی اگر ساحل و جاهای خط قرمز نمیری زیادم با اینجا فرق نداره و همه لباس باز نپوشیدن اینجا هم خیلی شرایط بهتر نیست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عزیز جان من از وضع حجاب کشورم هم در عذابم هنوز موضوع بی حجابی و بدحجابی در این سطحی که هست برام هض ...

ببخشید زمان پیامبر هم خیلی‌ها بدون حجاب بودن و خیلی از گناه ها اتفاق میفتاد

شما چه بخوای چه نخوای این موضوع بوده، همیشه هم بساط گناه فراهمه ولی اونی که انتخاب می‌کنه گناه کنه یا نکنه آدمیه. به گناه افتادن یا نیفتادن همسر شما هم دست خودشونه و مسئول صددرصدی هم خودشون هستن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خدا رو بینهایت شاکرم که اهل مشروب نیست  راست میگی گلم ، من عاشق طبیعت خدا هستم شمال کشور که م ...

آن شاالله که خیره 

برو شوهرتو تنها نزار 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

سلام نسترن جون(استاتر،مدیر)میشه لطفا درخواست دوستی مو قبول کنی؟ازتون سوال دارم

ممنونم

شرمنده،من اصلا نمیدونم چطوری باید کار کنم تو نی نی سایت،چطوری پیام هارو ریپلای کنم

میشنود صدایی به کوچکی صدای تورا،خدایی که به بزرگی جهان است❤معجزه نزدیک است برای من،برای تو،برای مادر شدنمان،برای بوییدن و به آغوش کشیدن دلبندمان برای لمس بند بند وجودش،آری معجزه نزدیک است❤

سلام

این کانال ایتا یکی از دوستان خوبه ، یک خانم مذهبی که در مورد همسرداری اسلامی صحبت میکنه 

بنظرم خیلی میتونه کمکت کنه

کانال ایتا مریم سادات ، زیر یک سقف

https://eitaa.com/joinchat/875823458Cf526927910

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

سلام

این کانال ایتا یکی از دوستان خوبه ، یک خانم مذهبی که در مورد همسرداری اسلامی صحبت میکنه 

بنظرم خیلی میتونه کمکت کنه

کانال ایتا مریم سادات ، زیر یک سقف

https://eitaa.com/joinchat/875823458Cf526927910

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]