2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل همیم البته من غیر مذهبی نبودم ولی باوجود همسرم بیشتر مذهبی شدم 

ولی میرم اگر بتونه و دستش باز باشه  البته به شرط اینکه دیسکو اینا نره تنهات بذاره قول ی سفر زیارتی دونفره اگرم نمیاد تکیو ازش می گرفتم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عزیزم بزرگترین مشکل من اینه که من از اوضاع فعلی حجاب در کشور هم در رنجم ، احساس میکنم برم ، شاید دید ...

مردم ترکیه مسلمونن‌ 

بعضی‌هاشون محجبه هستن بعضی‌هاشونم نیستن

بستگی به خودتون داره که میتونید برید یا نه

اتفاقا زن مومن باید تو هرکاری پایه شوهرش باشه غیر از کار حرام. ترکیه رفتنم حرام نیست. اصلا راحت ترین ...

قبول دارم دوستم ولی فکر خوبی یه ، بهش بگم میام ولی

جاهایی که قطعا باعث گناهه نریم

مردم ترکیه مسلمونن‌  بعضی‌هاشون محجبه هستن بعضی‌هاشونم نیستن بستگی به خودتون داره که میتونید ...

واسه منی که ۲۰ روزه از کربلا برگشتم اونم تنهایی و بهترین سفر معنوی زندگیم رو تجربه کردم واقعاً سخته جایی برم که دیدنش ، همین جا هم عذابم میده

قبول دارم دوستم ولی فکر خوبی یه ، بهش بگم میام ولی جاهایی که قطعا باعث گناهه نریم

جآهای باعث گناهش پارتی و موسیقی زنده و دورهمی و ایناست دیگه 

ولی بابام هفته پیش اونجا بود گفتن اردوقان رئیس جمهورشون همه موسیقی زنده هارو جمع کرده کلا نیست دیگه

پرام ریخته بود چرا جمعشون کرده 

نمی دونم اسم بدبختو درست نوشتم یانه 

مثل همیم البته من غیر مذهبی نبودم ولی باوجود همسرم بیشتر مذهبی شدم   ولی میرم اگر بتون ...

پیام قبلم رو ببین فدات شم . دیسکو و ساحل رو که ازش متنفرم

اونا که خط قرمزه

اتفاقا انسانی که تمام بعد زندگیشو زندگی میکنه مثلا همین سفر سیاحتی ولی توی تمام این بعد ها عقاید و م ...

چقدر حرفات آرامبخش بود ، چقدر نگاهت تحسین برانگیز

آره اینم می‌تونه ورق دیگه ای از زندگی باشه که از همونم میشه

تجربه های زیبایی گرفت

چقدر حرفات آرامبخش بود ، چقدر نگاهت تحسین برانگیز آره اینم می‌تونه ورق دیگه ای از زندگی باشه که از ...

انشاالله که همیشه موفق باشی عزیزم  خودمم این تجریه رو داشتم و تونستم باهاش کنار بیام بدون اینکه به عقایدم ضربه ای بخوره امیدوارم هرجا میری اول آرامش داشته باشی   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم رفتن به کشور دیگه مشکلی ندارن مهم اینه اونجا کار خلاف شرعی صورت نگیره .  . میتونی بری و ...

خدا رو بینهایت شاکرم که اهل مشروب نیست 

راست میگی گلم ، من عاشق طبیعت خدا هستم

شمال کشور که میرم روحم زنده میشه

اگر جاهایی که قطعا باعث گناهه نریم ، دیدن طبیعتش حتما تجربه خوبی یه 

انشاالله که همیشه موفق باشی عزیزم  خودمم این تجریه رو داشتم و تونستم باهاش کنار بیام بدون اینکه ...

عزیزقلبمی دوست خوبم. خدا کمکم کنه تجربه خوبی بشه

رعایت واجبات و احترام به اعتقاداتم ، حتما باعث سربلندیم

در مقابل نگاه خداوندم میشه

چه خوب شد که از دغدغه فکریم گفتم و چه جواب های عالی گرفتم

ممنونتم خواهر خوبم

عزیزقلبمی دوست خوبم. خدا کمکم کنه تجربه خوبی بشه رعایت واجبات و احترام به اعتقاداتم ، حتما باعث سرب ...

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از زندگي لذت ببر نترس اگه به كسي اسيبي نرسوني خيلي راحت ميري بهشت 

من وقتی رابطه م با خدای خوبم ، بهتر و بهتر میشه 

هر لحظه ، بهشت رو تجربه میکنم 

آره میشه نگاه رو عوض کرد و قشنگی هاش رو سوا کرد