2777
2789

سفر ترکیه چه ربطی به دین داره؟! تایلند که نیست 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رفتن به کشور دیگه مشکلی ندارن مهم اینه اونجا کار خلاف شرعی صورت نگیره . 

.

میتونی بری و ایمانتم حفظ کنی و در مورد یه سری از موارد مثل مشروب و ... از اول باهاش شرط کنی 

چون تو قرآن اومدن که برید بگردید و قدرت خدا و‌نعمتهاشو ببینید پس کارتون گناه نیست

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
اره میرم .مشکلش چیه؟ سفر سفره دگ  اینم لگم مذهبی نیستم بای 😂

وای عزیزم چقدر امضات قشنگه  افرین به سطح شعورت 😍

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

والا من چادریم و ترکیه هم میرم

اونجا هم مثل ایران هم محجبه داره و هم غیر محجبه. تو بعضی از شهرهاشون خانوم هایی رو حتی ممکنه ببینید که با پوشیه دارن تردد میکنن 

سخت نگیرید و از سفر لذت ببرید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اره میرم .مشکلش چیه؟ سفر سفره دگ  اینم لگم مذهبی نیستم بای 😂

عاشقتم😂😂😂😂😂😂

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱

مذهبی بودن همیشه نشستن در مسجد نیست. من مذهبی هستم و کاملا دوست دارم به کشورهای خارجی سفر کنم. ممکنه این اختلاف عقیده در اصول دین و زندگی باعث بروز اختلاف بشه. مثل نماز خوندن و نخوندن. پاکی و نجسی. حرام و حلال و ... اما خب سفره دیگه اگه شما همسرتون رو همراهی نکنید شاید نتیجه بعدها جالب نشه 

من خیلی مذهبی میستم اما اعتقادات خودمو دارم 

هیچ جایی از شرع و دین نگفته سفر به کشورای دیگه حرامه! برو سفر لذت ببر از مساجد تاریخیش دیدن کن از پوزه هاش و آثار باستانیش یکم برای خودت خرید کن این رفتارا چیه آخه

زهد ریایی،جهل مقدس...

ترکیه که یه کشور اسلامی هست 

کلی هم مسجد و خانم با حجاب هم داره 

چرا که نه عزیزم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌