2777
2789

بچه ها خواب دیدم مامانم کا فوت شده اومده داره نماز می خونه بعد از نمازش کلی شکلات شیرینی میده بهم میگه نذری هستن برو پخش کن تو مردم یچیزی بگم چند وقت خودمم دلم شیرینی میخواست ولی با کسی نگفته بود م ایا تعبییری داره 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون شاد 

از فردی که فوت شده چیزی بگیری تو زندگی برات یه عالمه اتفاق خوب در راهه 

مخصوصا که مادرت بهت داده 

خیر عزیزم

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

به نطرم اتفاق خوبی قرار براتون بیفته

روح مادرتون شاد خیرات بدید براش

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

خدا مادرتون رو بیامرزه و روحش شاد بشه تعبیر خوابت اینه که زندگیت شیرین میشه .خبر خوشی بهت میرسه که موجب خوشحالیت میشه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
گفته دلم شیرینی میخواد ینی خیرات میخواد خدا رحمتش کنع

اسی دلش شیرینی خواسته نه مادرش

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
به نظرمن نمازقضا داره که یکی باید براش بخونه وخیرات کنی 

اخه مامانم تا اوج جونی مریض شد چند سال درد شدید میکشید من اون موقعه نه سالم بود با این درد هیچکس نمی تونست نماز بخونه 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه