2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم... یه لحظه بیایین

278 بازدید | 10 پست

دو سه هفته پیش بی بی چک زدم مثبت شد آزمایش بتا دادم ولی منفی شد امروز بازم بی بی چک زدم هاله انداخت. آخه چرا اینطوری میشه؟؟؟

پریود نمیشم چون ذخیره تخمدانم کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۱۳_۱۲۱۷۲۱_m3as.jpg

این بیبی امروزه یا همون دوسه هفته پیش؟ آزمایشی ک گفتی چندم موعد بود؟ اینک ی هاله سوسکی داره ولی بیشتر منفیه

اون بیبیه هم شاید مثبت کاذب بود

بهرحال آزمایش بهترین جوابو میده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این بیبی امروزه یا همون دوسه هفته پیش؟ آزمایشی ک گفتی چندم موعد بود؟ اینک ی هاله سوسکی داره ولی بیشت ...

این مال امروزه. قبل آزمایش دو سه هفته پیش سه تا بی بی زدم قشنگ پررنگ شد ولی ازمایش منفی شد امروز هم زدم عکسشو گذاشتم

این مال امروزه. قبل آزمایش دو سه هفته پیش سه تا بی بی زدم قشنگ پررنگ شد ولی ازمایش منفی شد امروز هم ...

ازمایش تیتر بتا دادی؟ عددش چند بود ؟ یا فقط مثبت منفی؟ این مهمه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تیتر بتا دادم عددش ۲ بود

خب پس منتفیه

ایشالله ماه بعد. الان برو دکتر شاید فولیکوله کیست شده ک پریود نمیشی