2777
2789
عنوان

حسادت های همسرم😬🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3545 بازدید | 73 پست
چ باحال😂ولی باهاش بشین صحبت کن ببین علت چیه اینجوری میکنه شخصیت وابسته ای داره ازعشق بیش ازحده یاپا ...

از کجا بدونم ؟چجوریء

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه میکنم از اون ور پامیشه میاد میگ چیشده کجات درد میکنه بریم دکتر؟😑میگم خوبم باید قسم بخورم خوبم تا خیالش راحت بشه بره. بگم جایی بریم خسته باشه هم میبره.اما وای ب حالم با کسی بگم بخندم شوخی کنم یا حرف بزنمممم فقط.کلا سرد میشه ناراحت میشه کلا چند بار خودم کامل متوجه این شدم ک از همه چی سرد میشه اون جسو حال قبلشو از دس میده عذاب میکشم بقران واقعا کلافم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
😑عزیزم احساس کردم همسرم باهام ح میزنه 😑😑

شاید همه فک کنن ما بیماریم ولی فقط خدا میدونه چقد طرفو با جون و دل میخواییممممممممممممممم. قدرشو بدون مث پروانه دورش بگرد تو جمع بهش محبت کن. وقتی همسرت نیس با فامیلات  و بقیه گرم بگیر 

روی مردای دیگم حساسه ؟بزن تونت ویژگی شخصیت وابسته وبخون ویه بارم بزن ویژگی شخصیت پارانوئیدوبخون

من بریم خرید با فروشنده اقا ح بزنم تنهایی برم بیرون هرچی بشه هیچی نمیگه فقط برا خانوادم اونجوریه همش حس اینو داره ک من دوسش ندارم

شاید همه فک کنن ما بیماریم ولی فقط خدا میدونه چقد طرفو با جون و دل میخواییممممممممممممممم. قدرشو بدو ...

🥺 بخدا همسرمم عین شما جوری ح میزنه دلم براش کباب میشه ب خودم تنفر پیدا میکنم میگم خدا چقدر بدم مت

🥺 بخدا همسرمم عین شما جوری ح میزنه دلم براش کباب میشه ب خودم تنفر پیدا میکنم میگم خدا چقدر بدم مت

بد نیستی عزیزم خوبی که به فکر همسرتی وگرنه اهمیت نمیدادی و الان لین تایپیک رو نمیزدی... فقط بهش محبت کن بدون داییت و عموت و فلان همه زندگی خودشونو دارن وقتی همسرت اینقد دوستت داره قدر بدون و توام همسرتو در اولیت قرار بده ...

اهمیت نده.یابرو مشاوره توضیح بده تا کمکت کنه چجور رفتار کنی.اگر نری و نیای و به خاطرش با کسی حرف نزن ...

خیلی سر ب زیره کلا رفیقش خانوادش همه چیش منم بقران یدون رفیقم نداره کلا وابستس اینجور وقتام ک من... احساس میکنم داغون شده ب حدییی دلگیر و ناراحت میشه

بد نیستی عزیزم خوبی که به فکر همسرتی وگرنه اهمیت نمیدادی و الان لین تایپیک رو نمیزدی... فقط بهش محبت ...

مرسی واقعا🙏از راهنماییت 

به نظرم خواهرشوهر ها هوو های ما هستن ... 

دقیقا،روی مادرشوهرم اینجوری نیستم ولی خواهرشوهرم اره البته دوسشم دارم ولی دلم نمیخوادشوهرم ازش تعریف کنه وقتی ازیه زن دیگه تعریف کنه حالاهرکی باشه محرم یانامحرم خواهرش یا...حسودیم میشه مخصوصااگه دستپختش باشه خیلی خواهرشودوس داره وفکرمیکنه هرکاراون میکنه وهرنظری میده بهترین کاره البته خواهرشوهرم پشتمه مثلا رفته بودیم فرش بخریم یه فرش انتخاب کردم شوهرم میگفت نت این خوب نیست وفلان خواهرشوهرم میگفت نه خیلی قشنگه وبه خاطراین دلایل خوبه سریع قانع شدولی همونومن میگفتم نه ،ولی من حساسم بعدیامثلافکرکن خواهرشوهرم رفته عین مانتومن خریده فقط یک رنگ دیگش خیلی بدم اومدازرفتارش حس میکنم اونم حسادت میکنه

نه بد دل نیست کوتاه میپوشم هرجا بخوام میرم اصلا نمیگه نرو یا بگه مثلا اینجوری کن اونجوری کن فقط میگ ...

این که اینجوریه خوبه الان مشکلی نداره رفتارش ولی کم کم عزیزم میگم به مرور زیادتر نشه

یک عدد چپی