2777
2789
عنوان

حسادت های همسرم😬🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3561 بازدید | 73 پست
جالبه،منم به خواهرشوهرم حسودیم میشه وقتی شوهرم ازش تعریف میکنه ازدستپختش و...خیلی خواهرشودوست داره م ...

😬😅من تعریف کنم کارم زاااره. مثلا بگم فلانی اینجوره .۱ ماه میگ اررره فلانی از من بهتره. جوری رفتار میکنه ک انگار مادرم منو فقط برا این زاییده

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزمزمه درکش کن بخدا از دوس داشتن زیادیه... منم عین شوهرتم  هر چقد میگم از دوس داشتن زیادیه همسر ...

😅 عزیزم چ گلی ب سر بزنم .خب داییمه عمومه برادر کوچیکم ۱۰ سالشه باهاش شوخی میکنم میخندیم .میگ اررررره تو اون بیشتر از من دوس داری میگم نه اینجوریم نیست هرچی جای خود داره میگ نه الا و بلا تو اونو بیشتر دوس داری

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
اره اولاش اینجوری بعدش دیگه اصلا براشون مهم نیست🤣🤣🤣

ما ۷ سال همو خواستیم از روز اول اینجوره.دیگ کلافه شدم گفتم ازدواج کنیم پیشش باشم حسادتش کمتر میشه.چون دورم شاید اینجوره.ازدواج کردیم بدترم شدددهههه

ما ۷ سال همو خواستیم از روز اول اینجوره.دیگ کلافه شدم گفتم ازدواج کنیم پیشش باشم حسادتش کمتر میشه.چو ...

انشاله خوشبخت بشی 

این روزا هم میگذره فقط یکم باید صبر داشته باشی لجبازی باهم نکنید

من ک ترسیدم بددل بشه بمرور زمان زیاد بیرون برو

نه بد دل نیست کوتاه میپوشم هرجا بخوام میرم اصلا نمیگه نرو یا بگه مثلا اینجوری کن اونجوری کن فقط میگ بچسبم بهش ۲۴ ساعت عین خودش قربون صدقش برم پادرمو پدرمو خانوادمو بذارم کنار فقططططط با اون باشم

انشاله خوشبخت بشی  این روزا هم میگذره فقط یکم باید صبر داشته باشی لجبازی باهم نکنید

مرسی مهربون🥺❤

😅 عزیزم چ گلی ب سر بزنم .خب داییمه عمومه برادر کوچیکم ۱۰ سالشه باهاش شوخی میکنم میخندیم .میگ اررررر ...

کاش کسی درکمون میکرد..... شوهر من وقتی با خواهرزاده اش که ۱۰ سالشه شوخی میکنه یا بغلش میکنه من آتیش میگیرم..... شاید دلیلش اینه که خانواده ات رو میبینی نسبت به شوهرت بی اهمیت میشی... خب با اون شوخی کن بیشتر از بقیه اهمیت بده بهش... نزار دلش بشکنه. من هر بار دلم میشکنه میرم دستشویی زار زار گریه میکنم بعد میام چیزی نمیگم ولی همسرم خودش متوجه میشه بعدشم ناراحت میشه میگه چرا اینجوری هستی تو 

میترسم زندگیمون ب مشکل بخوره ما تازه ازدواج کردیم البته عقدیم مهر ماه عروسیمونه کل هفته رو دو روز پیش هم نیستیم همش پیش همیم .اما این اخلاقش واقعا ناراحتم میکنه احساس میکنم براش کم میذارم یا از طرف من کمبودی شاید هس ک اینجور..

کاش کسی درکمون میکرد..... شوهر من وقتی با خواهرزاده اش که ۱۰ سالشه شوخی میکنه یا بغلش میکنه من آتیش ...

😑عزیزم احساس کردم همسرم باهام ح میزنه 😑😑

😬😅من تعریف کنم کارم زاااره. مثلا بگم فلانی اینجوره .۱ ماه میگ اررره فلانی از من بهتره. جوری رفتار ...

چ باحال😂ولی باهاش بشین صحبت کن ببین علت چیه اینجوری میکنه شخصیت وابسته ای داره ازعشق بیش ازحده یاپارانوئیدداره

چی بگم بهش بگم بریم پیش مشاور؟اون وقت نمیگه چرا .نمیگه اسم مریض بهم چسبوندی خب دلش میشکنه ازم🥺کلافه شدم بقران .این انتظارو ازم داره ک من جا مادرش باشم .عین بچم همش حواسم بهش باشه 😑😬

میترسم زندگیمون ب مشکل بخوره ما تازه ازدواج کردیم البته عقدیم مهر ماه عروسیمونه کل هفته رو دو روز پی ...

کاش همسر منم اینجوری بود

قدرشو بدون عزیزم بخدا من درکش میکنم که چه جوری میخواد تو رو... آدم اگه کسیو سر سری بخواد براش مهم نیس با کی حرف بزنه چیکار کنه اگه کسیو با دلو و جون بخواد کسی تو همه ی وجودش رخنه کنه میخواد اون طرف فقط و فقط برای خودش باشه ..