همسرم خیلییی حسادت میکنه همش عین بچه قهره.با پدرم حرف میزنم شوخی میکنیم میبینم لبو لوچشو انداخته دیشب با دایم اینا رفتیم بگردیم دختر داییم ۱ سالشه بغل داییم بود منم کنار داییم وایساده بودم باهاش بازی میکردم ح میزدم دیدم همسرم ناراحته😑اون نگفته فهمیدم چخبره .موقع برگشتن با ناراحتی بهم گفت من میمیرم از حسادت وقتی با کسی جز من میگی میخندی البته منظورش کلا مذکر هس😬میگم بابا خانوادمن چیکار کنم من بین اینا بزرگ شدم با ناراحتی سرشو میگیره پایین میگ باشه.از دست این من چیکاااررر کنم خوودااا یکی ی راه بگه کلافه شدم بخدا.خیلییی دوسم داره خیلیی.منم دوسش دارم چند سال هم همو خواستیم با کلی سختی بهم رسیدیم .اما من نمیدونم چیکار کنم کلا همش میگ تو باید مال من باشی فقط با من بگی بخندی.امروز مثلا قراره با رفیقام برم بیرون حتی یک کلمه نگفت نرو وای بحالم میگفتم با بابام اینا میرم جایی یا با دایی یا عمو اینا میرم لبو لوچش رو زمین بود
یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
عزمزمه درکش کن بخدا از دوس داشتن زیادیه... منم عین شوهرتم هر چقد میگم از دوس داشتن زیادیه همسر ...
😅 عزیزم چ گلی ب سر بزنم .خب داییمه عمومه برادر کوچیکم ۱۰ سالشه باهاش شوخی میکنم میخندیم .میگ اررررره تو اون بیشتر از من دوس داری میگم نه اینجوریم نیست هرچی جای خود داره میگ نه الا و بلا تو اونو بیشتر دوس داری
یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
😅 عزیزم چ گلی ب سر بزنم .خب داییمه عمومه برادر کوچیکم ۱۰ سالشه باهاش شوخی میکنم میخندیم .میگ اررررر ...
کاش کسی درکمون میکرد..... شوهر من وقتی با خواهرزاده اش که ۱۰ سالشه شوخی میکنه یا بغلش میکنه من آتیش میگیرم..... شاید دلیلش اینه که خانواده ات رو میبینی نسبت به شوهرت بی اهمیت میشی... خب با اون شوخی کن بیشتر از بقیه اهمیت بده بهش... نزار دلش بشکنه. من هر بار دلم میشکنه میرم دستشویی زار زار گریه میکنم بعد میام چیزی نمیگم ولی همسرم خودش متوجه میشه بعدشم ناراحت میشه میگه چرا اینجوری هستی تو
میترسم زندگیمون ب مشکل بخوره ما تازه ازدواج کردیم البته عقدیم مهر ماه عروسیمونه کل هفته رو دو روز پیش هم نیستیم همش پیش همیم .اما این اخلاقش واقعا ناراحتم میکنه احساس میکنم براش کم میذارم یا از طرف من کمبودی شاید هس ک اینجور..
میترسم زندگیمون ب مشکل بخوره ما تازه ازدواج کردیم البته عقدیم مهر ماه عروسیمونه کل هفته رو دو روز پی ...
کاش همسر منم اینجوری بود
قدرشو بدون عزیزم بخدا من درکش میکنم که چه جوری میخواد تو رو... آدم اگه کسیو سر سری بخواد براش مهم نیس با کی حرف بزنه چیکار کنه اگه کسیو با دلو و جون بخواد کسی تو همه ی وجودش رخنه کنه میخواد اون طرف فقط و فقط برای خودش باشه ..