2777
2789
عنوان

ینظرتون چجوری کات کنم

151 بازدید | 17 پست

با یکی توی آشناییم یبارم همو دیدیم وقتی همو دیدیم همش نگران این بود که من ازش خوشم نیاد خودش همش میگفت الان نری خونه بزنی بلاکمون کنی و از این حرفا... قبل اینکه همو ببینیم تو چت رفتاراش خیلی خوب بود الانم خوبه ولی نه به اون اندازه احساس میکنم باهام سرسنگین شده دیگ مثل قبل نیست.. حتی چند روز پیش خودم بهش گفتم میخای جداشیم؟ گفت نه من راضیم... ولی دیگ نمیتونم این رفتارشو تحمل کنم راسیتش غرورمم اجازه نمیده که بهش بگم رفتارات عوض شده بنظرتون چجوری کات کنم؟؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنی دلیل سردیش بخاطر اینه که شمارو نپسندیده؟یا چیزی دیگه

راسیتش وقتی همو دیدیم توی پارک بود رفیقمم باهام اومده بود ولی خب پیش ما ننشسته بود وقتی فهمید رفیقم اومده انگار یکمی ناراحت شد..‌همش نگران این بود که من از اون خوشم نیاد حتی گفت که بنظرت قرارامون ادامه‌دار میشه؟؟ همون لحظه‌ها رفیقم همش بهم پیام میداد اونم میگفت الان رفیقت از دور منو دیده گفته ایییی این چیه؟؟ گفتم اصلا اینجوی نیست... خودم احساس میکنم دلیل سردیش همینه شاید با خودش فکر کنه ک ما مسخرش کردیم 

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

چند سالشه انقدر خام رفتار کرده باهات؟

۲۸ سالشه راسیتش وقتی همو دیدیم توی پارک بود رفیقمم باهام اومده بود ولی خب پیش ما ننشسته بود وقتی فهمید رفیقم اومده انگار یکمی ناراحت شد..‌همش نگران این بود که من از اون خوشم نیاد حتی گفت که بنظرت قرارامون ادامه‌دار میشه؟؟ همون لحظه‌ها رفیقم همش بهم پیام میداد اونم میگفت الان رفیقت از دور منو دیده گفته ایییی این چیه؟؟ گفتم اصلا اینجوی نیست... خودم احساس میکنم دلیل سردیش همینه شاید با خودش فکر کنه ک ما مسخرش کردیم.. از نظر ظاهری من از اون سرتر بودم بخاطر همین این حرفارو میزد... ولی خب من اصلا جوری باهاش رفتار نکردم که اون حسارو بگیره حتی الان توی چت همش باهاش خوب بودم ک اون فکر نکنه ک ما مسخرش کردیم ولی رفتاراش عوض شده 

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

راسیتش وقتی همو دیدیم توی پارک بود رفیقمم باهام اومده بود ولی خب پیش ما ننشسته بود وقتی فهمید رفیقم ...

اعتماد بنفسش پایینه جدایی از رفتارش که میگی سرسنگین شده، بنظرم یه پسر باید اعتماد بنفس داشته باشه نه اینکه دائم خودشو بکوبه و کم نشون بده خودشو مخصوصا جلوی دختری که تازه باهاش آشنا شده.اگه واقعا حس میکنی به جایی نمیرسی باهاش، بیشتر فکر کن

اعتماد بنفسش پایینه جدایی از رفتارش که میگی سرسنگین شده، بنظرم یه پسر باید اعتماد بنفس داشته باشه نه ...

نه پسره خیلی خوبیه دوس دارم باهاش ادامه بدم ولی اون همچین رفتار میکنه بنظرت چیکار کنم؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻