2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بد بدهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم وایسم همینطوری توهین بشنوم؟

این توهین نیست به خاطر همین میگم زیادی حساسید 

زندگی هزار روی مختلف به آدم نشون میده یوقتایی ممکمه حرفای خیلی بد بشنوه ادم 

وقتی برای اینکه میگن باریکید دارید سکته میکنید مثلا اگه بهتون یه تذکر ساده بدن درباره زندگی یا نصیحت کنن یا تند حرف بزنن یا تیکه بندازن که واقعا نمیتونید زندگی کنید 

منم لاغرم دوسه بار اون اوایل مادرشوهرم به شوخی میگفت دختر ۴۵ کیلویی ولی ناراحت نشدم 

اصلا حرف بدترم بزنه خودش میاد پایین نه من 

ممکنه از حرف بدتر ناراحت شما نمیگم من اصلا ناراحت نمیشم ولی میخوام بگم انقد خودتونو اذیت نکنید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

تعامل با آدم زودرنج هم برای بقیه سخته هم برای خود شخص و عزت فرد رو از بین میبره 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
آخه اینا عقب افتادن اینارو میفهمن؟

خودت داری میگی عقب افتاده

بخاطر اونا ک نباید اعصاب خودتو خوردکنی

اونم بچس بهش بگو نباید درباره بقیه نظر بدی

من بچه خواهرشوهرم ۶ سالشه خیلیم پرروئه مذهبین برگشت بهم گفت زن دایی موهات بیرونه بهش با لحن خشک و جدی گفتم تو پوشش کسی دخالت نکن هرکسی به خودش مربوطه دیگه چیزی نگفت

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
دقیقا همینه باید از خودت تعریف کنی

بخدا اصلا یادم نمیاد که اعتماد بنفسم پایین باشه اصلا هم بهش رو نمیدادم نمیدونم یهو چطور این حرفو پروند

چون تا الان حرف نزده احتمال میدم تو خونه گفته باشن اینم شنیده باشه

این توهین نیست به خاطر همین میگم زیادی حساسید زندگی هزار روی مختلف به آدم نشون میده یوقتایی ممکمه حر ...

خب چرا اینحوری بگن مگه ما بجز خوبی تا الان بدی در حقشون کردیم که بهمون توهین هم بکننن؟کاش منم یه باز یه حرف بد میزدم بعد میگفتم اشکالی نداره منم حرف زدم ولی بخدا هیچ کاری نکردم

خودت داری میگی عقب افتادهبخاطر اونا ک نباید اعصاب خودتو خوردکنیاونم بچس بهش بگو نباید درباره بقیه نظ ...

بخدا دوست دارم زبونمو ببرم اون لحظه جوابی ندارم بعدش یادم میفته باید چی میگفتم

بدیشم این بود که بعد پنج دقیقه دوباره همون حرفو تکرار کرد منم گفتم بی تربیت نباش ادب داشته باش دیگه چیزی نگف

خب چرا اینحوری بگن مگه ما بجز خوبی تا الان بدی در حقشون کردیم که بهمون توهین هم بکننن؟کاش منم یه باز ...

خب ادما همیشه درست رفتار نمیکنن و علت خاص نداره رفتارشون اصلا شاید کرم داشته باشن 

نمیتونیم اگه کسی بهمون تیکه انداخت یا کرم داشت خودمونو به کشتن بدیم یا اونو اعدام کنیم که 

بعد واقعا حرف خواهرشوهرتون زشت نبوده تازه بچه ام هس 

من داداشم کوچیک بود یبار گفتم بیا اسبت بشم اومد پشتم سوار شد بعد میگفت چه اسب نازک بدون گوشتی! من از خنده مرده بودم 

خیلیم به نظرم بامزه بود

آخه خیلی بدم میاد منو لاغر خطاب میکنن چه بچه باشه چ بزرگ

زندگی همیشه بر وفق مراد ادما پیش نمیره 

ما باید خودمونو با شرایط وفق بدیم همیشه نمیشه شرایطو درست کرد 

اگه قابل درست شدن هم باشه خب ناراحتی نداره درستش میکنیم

خب ادما همیشه درست رفتار نمیکنن و علت خاص نداره رفتارشون اصلا شاید کرم داشته باشن نمیتونیم اگه کسی ب ...

درسته ولی اگه تذکر داده نشه ممکن نیست دوباره بی ادبیو تکرار کنه در حق خودمون؟

زندگی همیشه بر وفق مراد ادما پیش نمیره ما باید خودمونو با شرایط وفق بدیم همیشه نمیشه شرایطو درست کرد ...

دقیقا من اگه میشد یکم وزنمو میبردم بالا که دیگه همچین حرفیو نشنومم ولی همه راهیو امتحان کردم نشد که نشد