2777
2789
عنوان

بازی با وسایل پارک

187 بازدید | 7 پست

سلام مامانا. بچم سه سالشه. از وقتی کرونا تموم شده همش دوست داره بره مهد وخانه بازی و پارک و...

میگن بچه ها تو مهد همیشه مریضن. خواستم ببینم این مشکل برای خانه بازی و وسایل بازی پارک وجود نداره؟ میتونم ببرمش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل ما اینجاست که بچه هامونو زیادی پاستوریزه بار میاریم منم این طورم درکتون میکنم

ولی مامانم میگه بچه باید مریض بشه با آلودگی و میکروب در ارتباط باشه تا بدنش باهاش آشنا باسه تا تو آینده بتونه باهاش مقابله کنه

شما میتونی به بچتون بگین بره بازی کنه نهاتیا دستاشو به چشما و دهنش نزنه و ضد عفونی کنین نه اینکه کلا حذفش کنین

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

توروخدا بچه ها رو از حبس در بیارید

اون کرونا لامصب ماهارم افسرده کرد چه برسه به بچه

بخدا تو روحیه شون تاثیر میذاره

حساس نباش عزیزم

دستشو بشور لباسشو عوض کن تا رسید خونه

سفارشات لازم بهش بکن ولی بذار بچگی کنه

بازی کنه کیف کنه

چون بزرگ که بشه هزارتا چیز هست که بشه دغدغه شو نذاره مثل بچگیاش بیخیال و بی دغدغه باشه

هفته ای دو بار ببرم خوبه؟

هر موقع وقت کردین  من دخترمو هفته ای یه بار روز تعطیل میبرم دو سالشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست