یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نخر من داشتم ولی شکست 11pro الان قدیمی شده دو ماه دیگه آیفون 15 میاد قرار نیست هر گوشی که اپل باشه خوب باشه آیفون11pro مال ۴ سال پیشه قاعدتاً تکنولوژی و دوربینش همه چیزش مال اون موقع است من جات بودم با همون پول
S23 میگرفتم
مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی میکنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم