2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر من داشتم ولی شکست 11pro الان قدیمی شده دو ماه دیگه آیفون 15 میاد قرار نیست هر گوشی که اپل باشه خوب باشه آیفون11pro مال ۴ سال پیشه قاعدتاً تکنولوژی و دوربینش همه چیزش مال اون موقع است من جات بودم با همون پول 

S23 می‌گرفتم

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم