2777
2789
عنوان

شوهرم از بچه داداشم خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 73 پست
بدبختی خونم نزدیکه به خانوادم جرعت ندارم برم خونشون تا برم برگشتنی این میخواد بیاد بام ... یا برا چی ...

با مادرت حرف بزن بگو زیاد نفرستش

بگو اذیتم بچم کوچیکه مزاحم ارامش و خواب خودمو بچه میشه

داره میاد بگو الان نه، امروز نه

کار دارم

چندبار اینکارو‌کنی درست میشه

با ابله بحث نمیکنم

میترسم مادرم ناراحت شه بعد شوهرم کل روز سرکار هروقت بیکار سه پیام میده بهم بلد هم نیستم دروغ بگم با ...

دیگه همسرت قاطی داره که میگه وقتی خونه نیستمم نیاد ببخشیدا مرد به این‌گندگی چیکار بچه داره وقتی خودش نیست بیاد چی میشه مگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تعجب میکنم خودت چطور خسته نشدی ... به نظرم یه مدت مثلا دو هفته بگو نیاد تا این حساسیت برطرف ب ...

این مادر داره میتونی بگی نه مثل من که اینو مادرم و خودم بزرگ کردیم کوچیکتر بود بهم میگفتی مامان بعد دیگه یکم فهمید منو به اسم صدا میزنه به مادرم میگه فقط مامان

دیگه همسرت قاطی داره که میگه وقتی خونه نیستمم نیاد ببخشیدا مرد به این‌گندگی چیکار بچه داره وقتی خودش ...

میگه میاد هی ازت اینو اونو میخواد مجبوری بلندشی و تو بارداری حالا هم که زایمان کردم بدتر شده میگه نوزاده و تو عمل کردی پا میشی براش یا تو چیزیت میشه یا حسودی کنه بچه رو بلندکنه یا بزنه

این مادر داره میتونی بگی نه مثل من که اینو مادرم و خودم بزرگ کردیم کوچیکتر بود بهم میگفتی مامان بعد ...

نه والا جرات ندارم بگم ...

فردا خانم بهش بر میخوره...

تازه خودش بچه اش رو میفرسته که نفس راحت بکشه...

کردم فایده نداشت 

اومد چندبار بگو چرا اومدی مگه نگفتم نیا؟

من کار دارم برو خونه

راه نده

به مادرتم چندین بار بگو 

گوش نکردم همینجوری بپیچونش

و‌درو باز نکن

چه خبره هر روز هر روز

ادم حوصله بچه خودشم نداره

والا مادرتم انگار بدش نمیاد از سره خودش واکنه بندازه سره تو

با ابله بحث نمیکنم

اومد چندبار بگو چرا اومدی مگه نگفتم نیا؟ من کار دارم برو خونه راه نده به مادرتم چندین بار بگو&nbs ...

مادرم خودش مریضه بابام هم مریضه پرستاریشو می‌کنه برادر مجرد دارم تو خونه و دوتا بچه بی مادر که گردنشن اینم اذیتش می‌کنه که بیاد پیشم مجبور میشه

مادرم خودش مریضه بابام هم مریضه پرستاریشو می‌کنه برادر مجرد دارم تو خونه و دوتا بچه بی مادر که گردنش ...

باید یه کاری کنم بچه دیگه نیاد تا یه ماه اینطوریا ولی نمی‌دونم چجوری

مادرم خودش مریضه بابام هم مریضه پرستاریشو می‌کنه برادر مجرد دارم تو خونه و دوتا بچه بی مادر که گردنش ...

منم نمیگم کلا نیاد، ولی قبول کن خدایی زیاد میاد

جدا از حرف شوهرت خودت اذیت نیستی؟

در هفته دو روز بزار بیاد، یکی دوبارم تو برو میخوای کمک کنی

به هر حال تا ابد که نمیشه اینجور

برادرت چرا ازدواج نمیکنه، هم خودش هم بچه هاش سامون بگیرن؟

پدر مادرت و شما چه گناهی دارین زندگیتون خراب شه اخه

زنش فوت شده یا طلاق گرفته؟

با ابله بحث نمیکنم

مثلا وقتای که شوهرت نیست بیاد،یا بگو عمه جان الان نمیشه بعدا،مادرش خودش باید بفهمه نفرسته هی 

مادر ندارم وقتی هنوز چندماهش بود ولشون کرد رفت خدا از خودش و بانیش نگذره که زندگی این بچهارو رو هوا گذاشته و الان تو دست و پان تا عمر دارم میگم خدانگذره از خودش و باعث و بانیش