2777
2789
عنوان

شوهرم از بچه داداشم خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 73 پست
ایشالله پیدا میشه بگو بیشتر اخلاق طرفو نگاه کن، قر و فر دارو ول کن یکی مثل خودش باشه، دنبال زندگی ...

خودش هم ترسش از این قر و فر داراس حتی واحدشو هم ساخته فقط منتظره زن زندگی پیدا کنه

اره بخاطر من میگه الآنم بخاطر منو بچمون ولی چه میشه کرد نمی‌دونم چکار کنم چون یه دونه دخترم کلا همه ...

اگر میتونی یه مشاوره برو راهکار خوبی میده بهت فقط این بند احساسی خود و خانواده ات رو ببری و عذاب وجدان نداشته باشی نمیگم ترو برو،ولی الان تو خودت یه خانواده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونی یه مشاوره برو راهکار خوبی میده بهت فقط این بند احساسی خود و خانواده ات رو ببری و عذاب وجد ...

عذاب وجدان شدید میگیرم و استرس حتی دلم تا یه روز لرز میگیره وقتی نمیتونم بذارمش بیاد یا بیاد و مجبور میشم کم محلی کنم

تو که بچه رو بدنیا نیاوردی انقدر عذاب وجدان داری عادت میکنی 

دنیا نیاوردم ولی کل بارداری مادرش من مراقبش بودم حتی بستری که بود من بالاس ش بودم دنیا هم که اومد ریز بود مادرش دستش نمیگرفتش همش من غسل چهلم هم من دادمش و بزرگش کردم تا مجرد بودم حالا که ازدواج کردم تقریبا از بارداریم این حساسیتا پیش اومد دارم روانی میشم

با شوهرت حرف بزن بگو نرو رو مخم این شیش ماه بگذره تموم شه دور شیم تو هم راحت میشی

الان اومد بخدا ساکته ولی عصبی شد میگه پس دیگه بام حرف نزن چه رو در رو چه پیام دارم دیوونه میشم 

الان اومد بخدا ساکته ولی عصبی شد میگه پس دیگه بام حرف نزن چه رو در رو چه پیام دارم دیوونه میشم 

گوشیشو هم کوبوند دیوار رفت حموم بچه ساکت شد هم خجالت کشید هم ترسید جفتم ساکت نشسته یه آدم چقدر میتونه خودخواه باشه

شوهرت خیلی حرص دراره به خدا،دیت من بود پرتش میکردم بیرون از خونه، اه

جهنم حرف نزنه

لجباز

بگو ریدم به دوست داشتنت که فقط شدی مایه عذابم

سره یه بچه بی مادر انقدر اذیت میکنی

با ابله بحث نمیکنم

شوهرت خیلی حرص دراره به خدا،دیت من بود پرتش میکردم بیرون از خونه، اه جهنم حرف نزنه لجباز بگو ریدم ...

نمی‌دونم چکارش کنم سرشو کوبونده بود تو دیوار حموم کلی خون ازش رفت تاالان سرش درد می‌کنه میگه تحمل ندارم این بیاد تو هم میبینم ناراحت میشی اذیت میشم ... موندم چکارش کنم دیشب خواهراش اومده بودن کمکم خودش تو هال خوابیده بود جلو خواهرانش ابراز محبت نمیکنه خجالت میکشه کل دیشبو تو هال منو تو بغلش خوابونده بود انگار می‌خوام فرار کنم واقعا نمی‌دونم چکار کنم کدوم طرفی باشم دلم برا کی بسوزه کیو درک کنم هی خدا ...

نمی‌دونم چکارش کنم سرشو کوبونده بود تو دیوار حموم کلی خون ازش رفت تاالان سرش درد می‌کنه میگه تحمل ند ...

اول دلت واسه خودت و زندگیت بسوزه دختر

شوهرت دوست داره ولی بچگانه رفتار میکنه

البته خدایی هم زیاده هر روز بچخ داداشت میاد

به لحظه خودتو بزار جای شوهرت اگه برادر زاده شوهرت هر روز میومد خودت ناراحت نمیشدی

با ابله بحث نمیکنم

اول دلت واسه خودت و زندگیت بسوزه دختر شوهرت دوست داره ولی بچگانه رفتار میکنه البته خدایی هم زیاده ...

چرا خو میشدم ولی من چکار کنم بین شوهرم و رودربایستی با خانوادم موندم بهش حق میدم بعضی وقتا خودم هم اذیت میشم ولی به رو خودم نمیارم برا همین موندم چه کنم چجوری شوهرمو آروم کنم تا همین چندماه بگذره بار کنیم