2777
2789

هوووف...:/

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
جدا از اون تهدیگ رو تهیونگ خوندم😑🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂😂😂😂تهیونگ سیب زمینی 

خدا نکشتت😂😂😂😂

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ولی از بابام میترسم بخاطر همون مجبورم بهش احترام بزارم 😑😔

مامان مامانمه

منم بخاطر مامانم تحملش میکنم

مادر خودتم ی روز مادر بزرگه بچت میشه 

سعی کن ادما رو همینجوری که هستن قبول کنی بعدها دلت میسوزه

مادرم همیشه با مادر بزرگم ،مادر پدریم مشکل داشت رفت وامد نمیکردیم زیاد اون خدابیامرزم زبونش تند بود ی کم ولی الان که مرده خیلی دلم میسوزه میگم من که زندگیم مستقل بود کاش میرفتم پیشش

الان ۸ساله که مرده ولی حتی ی ذره هم این عذاب وجدانم کم نشده

خودمم تعجب کردم گفتم مگه میشههه مگه داریممم😑😂

اره میشه تهیونگ رو با کمی سیب زمینی میپزیم میشه تهیونگ سیب زمینی😂😂😂😂

اره میشه تهیونگ رو با کمی سیب زمینی میپزیم میشه تهیونگ سیب زمینی😂😂😂😂

البته کمیم ادویه میزنیم تا خوشمزه تر بشه😂😂

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
مادر خودتم ی روز مادر بزرگه بچت میشه  سعی کن ادما رو همینجوری که هستن قبول کنی بعدها دلت میسوز ...

اره احترام میزارم حتی دوسشم دارم اما بعضی از رفتاراش رو مخمه

البته کمیم ادویه میزنیم تا خوشمزه تر بشه😂😂

😂😂😂

اصلا میدیم جین بپزه😂

بهتره بدیم جونگکوک😑😂

اونو بدیم اگرم بپزه خودش میخوره به ما نمیده😂